×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете грипа и настинкатаТопъл чай, портокали и масаж с ракия... доскоро хората прибягваха само до тези средства, за да се преборят с настинката и грипа. В тях няма нищо лошо и може да се използват и сега. Истината е, че витамин С (в портокалите) и топлият чай подсилват имунната система. Всъщност обаче има много по-съвременни и действащи методи, които ще ви помогнат срещу зимните вируси.


Антивирусна закуска
Добрата закуска може да ви предпази от грипа и настинката. Според проучване на холандски учени хората, които приемат 1200 калории сутрин стимулират имунната си система. Тези пък, които пият само кафе, са с близо 20% по-застрашени да се разболеят от останалите. Специалистите съветват да хапнете пълнозърнест хляб, портокалов сок, кафе и малко плодове (може и сушени).


Край на стреса
Според американски учени хората, които са под постоянен стрес често боледуват. Причината е слабата им ниска система. Изследователите са категорични, че ако намалите нивото на стрес скоро ще се почувствате по-добре.


Време е за зелен чай
Зеленият чай е мощен антиоксидант, който спира вирусната атака. Канадски учени установили в лабораторни условия, че приемът на зелен чай може да спре атаката на бацилите още в най-ранен стадии. Препоръчва се да приемате зелен чай още в момента, в който усетите първите симптоми. Той е и добро средство за превенция.


Ползата от съня
Ако не спите достатъчно, имунната ви система отслабва. Доказано е, че рискът от настинка и грип се увеличава с 50% при хората, които почиват 4 вместо обичайните 8 часа през нощта. За да може имунната ви система да работи на пълни обороти, трябва да си осигурите спокоен и лек сън.


Необходимият витамин D
Хората с ниско ниво на витамин D по-често боледуват от респираторни инфекции. Това се казва в заключение на продължително изследване на британски учени. През зимата е трудно човек да си набави необходимото количество от слънчевия витамин. Ето защо се препоръчва да се приемат хранителни добавки.


Хайде на разходка
Редовните физически упражнения подсилват устойчивостта на организма към простудните заболявания. Това твърдят американски изследователи. Те са на мнение, че само половин часова разходка е достатъчна, за да намалите опасността от простуда цели 2 пъти.


Без масаж не може
Шведки учени са категорични, че традиционният масаж подсилва имунната система като увеличава броя и активността на белите кръвни клетки. Изследователите не могат да кажат каква е точно връзката между настинката и приятното преживяване. Те обаче съветват да се подложите на масаж поне веднъж месечно.


Невероятният бъз
Черният бъз е едно от най-добрите средства за подсилване на имунната система и борба с вирусите на настинката и грипа. Хилядолетия наред той се е използвал като предпазно средство срещу „зимните” болести. Днес могат да се намери сироп от стандартизират черен бъз, който е приготвен при специални условия. Освен това е сладък и е много подходящ за деца.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, астрагалус и рейши, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея, 400 mg, 180 капсули

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.