Search
Филтрирай по...

Преборете свободните радикали с червена боровинка

Преборете свободните радикали с червена боровинка Сърдечно-съдови заболявания, болки в костите, проблеми с очите, с косата… На какво се дължат всички тези проблеми? Учените са категорични, че в основата на редица проблеми са свободните радикали, които навлизат в организма ни и разрушават бавно и неумолимо органите и системите ни. Единственият щит срещу тях са антиоксидантите, които повишават имунитета на организма и забавят стареенето. Наскоро публикувано изследване показа, че червената боровинка е един от най-мощните антиоксиданти познати в природата.
Плодовете на боровинката са богати на витамини, микроелементи, минерали, флавоноиди и есенциални мастни киселини като Омега-3 и Омега-6, каротеноиди и фитостероли.
Досега се знаеше, че червената боровинка помага за справяне на инфекции с пикочните пътища, но вече учените са категорични, че вкусният плод може да се справи и с редица други болести.
Вече има доказателства, че червената боровинка помага за намаляване риска от някои видове рак и язва.
Освен това тя се справя успешно със заболявания като Алцхаймер и други невро-дегенеративни изменения, свързани със стареенето. Не на последно място ежедневният прием помага за регулирането на холестерола и има благоприятни ефекти върху сърцето и кръвното налягане.

Ревита Ви препоръчва

Ge 132 Active, 100 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Плодов антиоксидант, 450 mg

Зеленчуков антиоксидант, 450 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top