×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете се със сухотата в очитеОчите ви са сухи, дразнят ви и дори болят. Колко от нас не са се оплаквали от тези симптоми? Компютърът и телевизорът са едни от най-големите врагове на зрението. Офталмолозите съветват на всеки час да правим по 15 минути почивка. За съжаление в днешното забързано ежедневие често хората не спазват тази препоръка. Според официалната статистика проблемът “сухи очи” тормози всеки десети българин. Вероятно обаче много повече са хората, които имат това “дребно неразположение”. При него окото не може да произведе сълзи в достатъчно количество. Проблемът се задълбочава през есента и най-вече през зимата. Най-много страдат хората над 30-годишна възраст. Добрата новина е, че турски учени са установили, че приемът на масло от Ракитник може да намали симптомите на сухота в очите. То е изключително богато на Омега-3, Омега-6, Омега-7 и Омега-9 мастни киселини. Изследователите успели да докажат, че ако ежедневно вземате масло от Ракитник в продължение на 3 месеца рискът от сухота в очите намалява с над 30%.
Поради високата концентрация на Омега-7 маслото от Ракитник намира приложение като мощен anti-aging стимулатор. То гарантира превъзходното състояние на кожата, косата и ноктите. Поддържа високо ниво на хидратация на лигавицата на очите и устата. Подобрява цялостното състояние на имунната система. Доказано е още, че хората, които приемат масло от Ракитник нямат проблеми със стомашно-чревния тракт.

 

Коментари (2)

    • Богдана Кичукова
    • 2014-06-07 16:35:40
    Бих желала да поръчам масло от ракитник
    • Sonia
    • 2014-06-09 08:26:33
    Здравейте, Предлагаме масло от ракитник под формата на капсули Брилиант Лук. Кликнете тук, за да прочетете повече подробности. Благодарим Ви за запитването! За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.