×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
пробиотици за здраве и красота

 

Полезните бактерии, населяващи стомашно-чревния тракт, оптимизират дейността на храносмилателната и имунната системи, подобряват вида на кожата и участват в контрола върху теглото. Тези „добри” микроорганизми потискат развитието на болестотворните бактерии и гъбички, причиняващи диария, запек, инфекции в червата и др. Лактобактериите и бифидобактериите са с най-добър ефект върху организма. Недостигът или липсата на полезни бактерии, води до размножаването на патогенни микроорганизми, които стават причина за развитие на различни заболявания.


 

Съвременни изследвания показват, че...

-Съществуват повече от 25 заболявания и състояния, свързани с дисбиоза  (бактериален дисбаланс), в това число болестта на Алцхаймер, артериосклероза, депресия, ревматизъм, акне, розацея, подут корем и др.!

-Приемът на пробиотични добавки в продължение на 2 седмици, подобрява имунните функции с цели 50% !

-Лакто- и бифидобактериите намаляват нивата на дистрес, депресия, тревожност

-Приемът на лактобактерии в продължение на 12 седмици, редуцира риска от развитие на инфекции на горните дихателни пътища с цели 34%!

-Приемът на пробиотични добавки, води до значителни понижения в нивата на холестерола и триглицеридите

 


Пробиотици, стомашно-чревен трактПримадофилус Reuteri – пробиотици от ново поколение


Установено е, че групата Лактобацилус и пробиотичният щам L. Reuteri имат изключителни и все още непознати за повечето хора предимства! Lactobacillus Reuteri подобрява функционирането на сърдечно-съдовата система и може да има значителни ползи за пациентите със сърдечно-съдови заболявания. Lactobacillus Reuteri понижава нивата на общия и на „лошия” холестерол, без да предизвиква нежеланите странични ефекти, характерни за статините. L. Reuteri произвежда ензим, който възпрепятства абсорбирането на холестерола в кръвния поток и улеснява изхвърлянето му с изпражненията. L. Reuteri понижава нивата на т. нар. С-реактивен протеин – основният показател за наличие на възпаление в тялото. Високите нива на С-реактивен протеин са свързани с висок риск от сърдечно-съдови болести, инфаркт, ревматоиден артрит, възпаления на бъбреците, диабет и др. Примадофилус Reuteri е висококачествена пробиотична смес от лактобацилус бактерии, които се колонизират в червата, осигурявайки невероятни ползи за здравето. Примадофилус Reuteri се препоръчва особено силно в случаите на автоимунни и сърдечно-съдови заболявания, хипертония, висок холестерол, наднормено тегло, диабет, алергии, възпаления на червата, оксидативен стрес.Може да се приема и от напълно здрави хора с цел поддържане нормалното равнище на добри бактерии и повишаване на имунитета.

 

Оригинален продукт на американската компания Nature’s Way!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.