×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотиците пазят от радиацияПриемът на пробиотици може да предпази организма от радиацията по време на лъчева терапия. Според новото проучване добрите бактерии играят защитна роля за червата при ракови пациенти. Именно храносмилателната система и най-вече червата страдат при хора, подложени на лъчева терапия. Този метод на лечение се използва при почти всички видове тумори (рак на простатата, на шийката на матката, на пикочния мехур, на червата и др.) За съжаление терапията убива както раковите, така и напълно здрави клетки. Страничните ефекти са много тежки. Повечето от пациентите се оплакват от силно гадене, повръщане и диария. Причината е, че лигавицата по цялата храносмилателна система е нарушена. „За много хора тежките странични ефекти са причина да преустановим облъчването, въпреки че още не са се излекували. В проучването обаче установихме, че пробиотиците защитават лигавицата на червата от вредното влияние на радиацията”, казва старшият изследовател проф. Уилям Стенсон. Лигавицата е изключително важна, защото тя е защитна преграда между червата и остатъците от храна, бактерии, микроби. Ако лигавицата се наруши, бактериите и вирусите могат спокойно да се разпространят из цялото тяло. „Много хора вземат пробиотици, когато вече се оплакват от диария и гадене. Важно е обаче те да се пият превантивно”, допълва проф. Стенсон.
Статистиката сочи, че общият брой на раково болните у нас е над 250 000. Броят на новоразболелите чувствително скача всяка година. Увеличили са се случаите на рака на млечната жлеза, на белия дроб, на дебелите черва и на панкреаса. През последните години 53% от всички болни са над 65-годишна възраст. Децата и младежите до 20 години са под 1%. За съжаление ракът е на второ място след сърдечно-съдовите заболявания като причина за смърт.
Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които са изключително полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Те помагат организмът да възвърне нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Съществуват около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Първата група се концентрира в долните участъци на тънките черва, докато Bifidobacterium – в дебелите. Учените са установили, че именно Lactobacillus предпазват от радиация.

Ревита Ви препоръчва

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.