Search
Филтрирай по...

Продукт на Natural Factors – победител в престижен конкурс!

Сърце

Компания Natural Factors – №1 производител на хранителни добавки в Канада, отново е удостоена със специално внимание.

Един от топ продуктите на Natural FactorsКоензим Q10 100 mg, спечели първото място в конкурса „Natural Choice Awards 2018”, организиран от издание Whole foods magazine.

Whole foods magazine е известен портал, предоставящ информация за последните новости в областта на природната медицина и натуралните продукти за здраве.

Whole foods magazine се издава от най-голямата верига магазини за био храни Whole foods, наскоро закупена от amazon за 13.7 млрд долара.

Според критериите на Whole foods magazine, Коензим Q10 100 mg на Natural Factors, напълно си заслужава първото място в категорията „Здраве на сърцето”. Това е един от най-търсените продукти през изминалата година.

Коензим Q10 е един от най-важните за здравето антиоксиданти. Съдържа се във всяка клетка на тялото и участва във всички процеси, необходими за производството на клетъчна енергия. Особено важна е ролята на коензим Q10 за здравето на сърцето. Известно е, че укрепва сърцето, регулира кръвното налягане и предпазва организма от вредните ефекти на статините – лекарствата срещу висок холестерол.

Коензим Q10 100 mg на Natural Factors съдържа 100% натурален коензим Q10. Продуктът е източник на естествените транс-изомери на коензима, които се отличават с оптимална абсорбция. С цел оптимално усвояване, коензимът е разтворен в масло от оризови трици.

Продуктът е сертифициран от ISURA!

ISURA сертификатът гарантира отсъствието на ГМО, пестициди, разтворители и др., което е доказано чрез специални тестове за проверка на качеството, включително мас-спектрален анализ, който открива повече от 400 вида пестициди, разтворители, тежки метали и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top