Search
Филтрирай по...

Пролетно изчистване и свежест

 

Пролетно изчистване и свещестВсе по-осезаемо усещаме идването на лятото – радостно слънце, зеленина и настроение. Зимата си е отишла и е оставила един куп бели след себе си – допълнителни килограми и обременен с мазнини организъм. За да се справим с ленивостта, пролетната умора и усещането за тежест в организма, трябва да се освободим от ненужните вредни вещества. А как да стане това? Чрез ефективна детоксикираща програма.

Енергичността на всеки от нас зависи от това дали организмът му е пречистен или е затормозен от излишни токсини и отрови, получили се от преработка на храната. Най-просто казано – когато човек поддържа своя организъм чист, той се чувства щастлив и преизпълнен с енергия. Когато обаче не се грижи за тялото си, то започва да работи непълноценно и да понижава оборотите си. Някои от неприятните признаци затова са понижен тонус, проблеми със стомашно-чревния тракт, нарушени чернодробни функции, образуване на пясък в бъбреците, проблеми със сърцето и ставите.

Какво замърсява организма ни?

 

Причината за шлаките, които се образуват в организма и които пречат на пълноценния начин на живот, са стрес, бедна на витамини и минерали храна, мръсен въздух, вредни навици като пиене, пушене, преяждане и недоспиване. Всички те скъсяват живота с 30%. Храната, която приемаме, е пълна с хербициди, пестициди, фунгицити и т.н. От всички отрови най-опасни са хлорните въглеводороди и фосфорните съединения, които не изчезват при варене и обработка на храната. През зимата ябълките с гланц например са с парафинова повърхност. Опитайте се да остържете парафина от кората и ще се уверите. Той е един от най-зловредните вещества и трудно се изхвърля от организма.

Други вредители на организма са газираните напитки с изкуствени оцветители, консерванти и подсладители. Когато видим, че портокалов сок не се разваля в продължение на месец, можем да сме сигурни, че в него има качествена синтетична намеса.

Изчистване на организма

За да се чувстваме млади и свежи след 15-20 години, за да сме красиви и здрави, трябва да се погрижим за чистотата на организма си. Ако редовно изчистваме вътрешните си органи, няма да имаме проблем с болести и неразположения. Много хора пушат, пият алкохол и преяждат, като по този начин претоварват организма си и нарушават естествените му механизми. В същото време добрата и редовна детоксикация подпомага всички функции в тялото, като поддържа здравето и външната красота. След подходяща и ефективна детоксикираща програма, от организма се отстраняват всички шлаки, възстановяват се обменните процеси, чувства се лекота и жизненост, повишава се имунитета, елиминират се множество болести и се повишава самочувствието. Почистването на организма гарантирано увеличава продължителността и качеството на живот.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв Годжи Бери, 1 л

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин клийнс (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин клийнс (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Артишок, 450 mg

Глухарче (корен), 540 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top