×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Професор Бернхард Кеплер, декан на химическия факултет във Виенския университет, е открил и разработил съвместно с Медицинския университет във Виена ново лекарство, което потиска развитието на злокачествени тумори, обяви КОМПРЕС София, Бюро за връзки с Община Виена.

Кеплер е ръководител на международния проект "Транслиращи изследвания в раковата терапия" и от години работи над създаването на противотуморни лекарства. Новото средство NKP-1339 беше вече успешно тествано и върху пациенти с метастази. Медикаментът потиска развитието на туморите и освен това се понася много добре от пациентите. Досега са познати много малко европейски антитуморни лекарства, които дават толкова многообещаващи резултати, съобщава КОМПРЕС София, Бюро за връзки с Община Виена.

NKP-1339 е първото лекарство срещу рак на рутениева основа. Медикаментът се вкарва директно в туморната клетка чрез протеина трансферин. В тумора той се активира и води до програмирана клетъчна смърт (апоптоза). В същото време се спира развитието на протеина GBR78, който е отговорен за резистентността на многобройни видове тумори. Резултатите от тестовете върху пациенти потвърждават клиничните изпитания, според които медикаментът действа успешно и селективно върху различни видове тумори.  Предстои втората фаза на изпитанията.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.