×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Мед


Ползите от натуралния мед са безброй. От векове наред той се използва не само за качествена хранителна диета, но и за облекчаване на редица симптоми, профилактика на немалко на брой заболявания и дори в качеството си на лечебен агент при вече настъпил здравословен проблем. Но знаете ли, че преди лягане той има особено, много специално и благоприятно действие? Въпреки че специалистите го препоръчват по всяко време на годината и на денонощието, мед преди лягане и то в минимални количества може да сътвори чудеса за вашето тяло, ум и дух!


Защо е полезно да ядем мед преди лягане?

Според научните изследвания ползите от консумацията на тази суперхрана е изключително полезна преди заспиване. Специалистите твърдят, че с една лъжица мед докато се приготвяте за лягане можете да активирате редица биохимични процеси, но и да поставите в покой и релакс други органи, за които е необходима почивка и отмора.

  • за отслабване. Противно на мнението, че от него се пълнее, той всъщност се препоръчва да се консумира преди сън, за да активира процесите по горене на мазнини. Точно това е функцията на съдържащата се в него захар, защото тя е по-специфична и не се складира нито в кръвта, нито под формата на излишни килограми.

  • за подкрепа на черния дроб. Факт е, че през нощта по-голяма част от органите ни са в покой. Но черният дроб се активира именно тогава, за да изхвърли токсините и свободните радикали от тялото. За целта обаче той има нужда от енергия, гориво, каквото предоставя именно любимият ни пчелен продукт.

  • за пълноценен и здравословен сън. Една от най-старите рецепти срещу безсъние и често будене при децата е именно чаша топло мляко с една лъжица мед преди лягане.

  • за нервната система. Всъщност, използван с канела или в успокояващ чай, мед преди лягане може да намали стреса, тревожността и натрупаното през деня напрежение.

  • за противовъзпалителна защита. В случая можете да го пиете и с обикновена топла вода, за да активирате по-бързо това му качество. Имайте на предвид, че специалистите винаги съветват прием на противовъзпалителни агенти именно преди сън, за да може да действат през цялата нощ и на сутринта да бъдат редуцирани симптоми като болка, кашлица, оток, сърбеж и други. Не случайно в миналото за да спят спокойно през нощта децата с магарешка кашлица, са давали именно това „натурално лекарство“, преди да заспят.

  • за имунитет. Подобно на противовъзпалителните средства, и тези за поддържане на силна имунна система действат отлично през нощта. А медът има изключително мощни превантивни и профилактични качества срещу редица вирусни, бактериални и гъбични щамове. Ето защо често дори се нарича природен антибиотик.

  • за енергия. През нощта тя не ви е нужна, но ако е изгорена изцяло, за да функционират вътрешните ви органи, на сутринта ще се чувствате не особено отпочинали и буквално като пребити. За щастие, вече можете да поддържате денонощно нормалния енергиен запас в тялото си и то с толкова вкусен и полезен хранителен продукт.


Консумацията на мед преди лягане може да направи истинска трансформация на цялото ви тяло. Възползвайте се от това достъпно, натурално и изцяло безвредно „лекарство“, за да подобрите и здравето си, и качеството си на живот.  

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Виктория Дичева
Виктория Дичева е юрист и маркетолог по професия, но автор по душа. Тя е дългогодишен копирайтър с огромен опит в писането на блог, уеб текстове, авторски материали и ревюта. През годините на своя професионален опит пише в различни ниши и сфери. Любими теми, по които работи с удоволствие, са здраве и красота, култура и грижи за детето. Самата тя е майка на момче, любител на природата, книгите и домашната кухня. Мечтае за простички, но ценни неща като щастие за своето семейство и да издаде своя собствена книга. Нещото, което винаги си пожелава наум, е здраве.
Продуктът беше успешно добавен в любими.