×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
слънчеви лъчи за здраве"Най-евтиният и най-лесен начин за набавяне на достатъчно витамин D е да позволим на слънцето да огрява кожата ни на редовни интервали. Освен това е важно да се избягват слънчевите изгаряния, които увеличават риска от рак на кожата. Диетата с добри количества витамин D също помага", казва датския проф. Борге Нордесгаард, участник в мащабно изследване на тема какви са последствията при ниски нива на витамин D в организма. Учените са сравнили нивата на витамина в кръвни проби от 10 000 датчани.

"Ниските нива на витамин D, сравнени с оптималните нива, са свързани с 40% по-голям риск от исхемична болест на сърцето, 64% по-висок риск от сърдечен удар, 57% по-висок риск от преждевременна смърт и 81% по-висок риск от смърт вследствие на сърдечно заболяване", съобщи резултатите от изследването д-р Петер Брондум-Якобсен от Копенхагенската университетска болница. Учените смятат, че ниските нива на витамин D увеличават значително риска от сърдечен удар, сърдечно заболяване и преждевременна смърт. Те препоръчват редовно да излизаме на слънце, тъй като около 90% от количествата витамин D в тялото се набавят от излагането на слънчева светлина. Този витамин помага също така за подобряването на здравето на костите, предпазва от рахит в детска възраст и помага в борбата с рака.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.