×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Както знаете, рейки е духовната съставка на жизнената енергия. Практикувайки  метода рейки, получаваме лечение от всички аспекти на универсалната жизнена сила. Тялото и умът се отпускат, включват се в общата енергийна циркулация и отработените, токсични енергии, се извеждат от тялото, като то се зарежда с нов енергиен поток, а умът се успокоява и избистря.

Цялостен рейки сеанс с приложение на всички символи и допълнително подаване на очите, сърцето, слънчевия сплит, бъбреците и стъпалата, прилагано 2 пъти в седмицата е една добра профилактика, а при диагностицирано заболяване е необходимо да се прави ежедневно.

Тези, които не са преминали обучение в рейки, могат да си помогнат като масажират „бълбукащия извор на живота” – първата точка от меридиана на бъбрека, която се намира в центъра на стъпалото.



 

Всеки ден, сутрин след събуждане, вечер преди заспиване или усамотявайки се през деня, поставете длани върху очите, като задържите колкото ви е приятно.

 

 

Китайски лекари смятат, че честа причина за увреждане на бъбреците е напрежението на очите при работа с компютър. Хората, чиято работа е с персонални компютри намаляват жизнената  си енергия "Ки"/ци, чи/, което отслабва бъбреците.

Упражнения за очите

Може да изпълнявате упражненията седнали или прави. С тези упражнения ще подобрите циркулацията на кръвта и енергията „Ки” в зоната около очите.Преди да започнете, затворете очи, отпуснете се и концентрирайте мисълта си.

1. Затворете и после широко отворете очи.

2. Погледнете нагоре и надолу.

3. Погледната надясно, наляво и напред.

4. Въртете погледа отляво надясно, а след това в обратната посока.

5. Затворете очи и се отпуснете. След това ги отворете и насочете погледа си към далечен обект.Отворете широко очи и отправете свиреп поглед. Отново затворете очи. След това отворете само дясното око,затворете го и отворете само лявото.

Започнете упражненията с повторения 3-4 пъти и постепенно увеличавайте до 10 пъти като се опитвате да видите максимално повече неща, докато местите погледа си.Не движете главата, а само очите.За край на комплекса отново затворете очи и се отпуснете.Концентрирайте се върху дишането.Опитайте се да дишате дълбоко, като при всяко издишване отпускайте мислено местата,където чувствате натрупано напрежение.

Мудри

Започва се с Гиан мудра, Мудра на знанието, на съзнанието



След Гиан се изпълнява Бхуди, мудра на течността



и се завършва с Атманджали, Жест на молещия се,  Мудра на хармонията,  Чисто сияние



Има наблюдения, че децата на нервни родители, често страдат от бъбречни заболявания. Добре е да не крещите на децата си, да не ги плашите и стряскате. Да не ги натоварвате прекомерно с извънредни уроци и кръжоци. Да не им позволявате да се застояват пред компютъра. „По-добре здраво, отколкото умно, но болно дете”.

 







 

 


Коментари (2)

    • Радка Иванова
    • 2014-08-15 22:57:46
    Здравейте,искам да ви помоля,ако пишете на ел.ми поща за връзката между меридиана на бъбреците,кристалите и зачеването.Дъщеря ми е на 30г. и след извънматочна бременност,има проблем със зачеването.И двете имаме 2 степен Рейки.Ако можете да ми препоръчате нещо ,ще съм ви много благодарна!Благодаря предварително!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2014-08-20 15:42:11
    Здравейте, Отговорихме Ви по имейл. Д-р Аелита Петрова

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.