×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
През зимните месеци метаболизмът се забавя и детоксикацията на организма се затруднява. Тъй като храната в този сезон е бедна на сурови плодове и зеленчуци и се храним предимно с храни, съдържащи много сол и консерванти, тялото постепенно се “затлачва” с отпадъци, вкл. на фино енергийно ниво. Енергийните меридиани са с множество блокажи, като се появяват множество симптоми на енергиен дефицит за зоните след мястото на блокажа  и на енергиен излишък за зоните преди него. В края на зимата  вече се усеща  явен недостиг на физическа, емоционална и мисловна сила, а и душата сякаш е заспала зимен сън. Пролетното слънце – светлината, топлината, свежата зеленина, цветята и птичия хор в ранната утрин създават усещане за пробуждане и вдъхновяват за нов живот, но много често вместо това усещаме постоянна отпадналост, лошо настроение, главоболие, обриви, необичайно повишен или силно намален апетит, липса на желание за каквото и да било. Разбира се, ако са спазвани принципите на здравословното хранене и правилната двигателна активност, тези симптоми са краткотрайни, слабо изразени и тялото бързо се настройва към новия ритъм на природата. В това отношение рейки е изключително ценна като възможност за активиране на детоксикацията, изчистване на тялото от задържани метаболити и пречистване на чувствата и мислите. Дори само един сеанс може да събуди вродената на тялото способност да се обновява и самовъзстановява.

Упражнения за възстановяване на силите и укрепване на здравето

 

За тези, които са преминали обучение в рейки, както знаете – всекидневен цялостен сеанс с допълнително подаване на тимуса, слънчевия сплит и надбъбреците. За Второ ниво на рейки – символът на силата се рисува мислено върху стъпалата с мисловна представа за връзката с центъра на земята.

Упражнение за заземяване - прави се сутрин и вечер и когато е възможно през деня.

Седнете удобно с изправен гръб и сложете ръце на коленете. Насочете внимание към дишането. Проследявайте процеса на вдишване и издишване без да се намесвате, просто го следвайте с ума си. Вижте как постепенно дишането се забавя и задълбочава, вие се успокоявате. Сега насочете внимание към стъпалата. Разгледайте пръстите един по един, после свода и петите на единия крак, после на другия или на двата едновременно. Представете си някъде много, много надолу под вас центъра на земята – като точка, кълбо или надпис “Център на земята”, т.е. като нещо,  което за вас е център на земята. Мислено свържете точката в средата на стъпалата с центъра на земята и си представете как всички токсични енергии напускат тялото ви и отиват към земята за трансформация. Може да направите упражнението и като си представяте как корени от стъпалата проникват към земята и чрез тях тялото се освобождава от натрупаните токсини и черпи нови жизнени енергии.

Упражнение за настройка на енергийните центрове – прави се всяка вечер преди сън. Всяка следваща сутрин ще се събуждате все по – жизнени и във  все по-добро настроение. Ако ефектът не настъпи до една седмица редовно упражняване, вероятно има по-сериозна причина.

Легнете готови за сън. Сложете ръце на очите и дръжте така, докато ви е приятно. Ако ръцете са изморени, подложете възглавнички, за да се отпуснат спокойно. След няколко минути поставете едната ръка на челото, а другата на гърдите и след още няколко минути преместете ръката от гърдите върху слънчевия сплит. Ако сте твърде изморени дори за това, поставете двете ръце върху гърдите с подпъхнати под тях възглавнички и се помолете. Молитвите, отправени в момент на крайна нужда, винаги се чуват.

 

д-р Аелита Петрова,

лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” СБАЛАГ "Майчин дом",

Рейки мастер,

консултиращ лекар в Български Рейки център

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.