×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Умората се трупа и ни притиска все повече. Това се отразява на ежедневните ни задължения – изпълняват се по-бавно, без ентусиазъм и трудно се издържа до края на деня. Започваме новата седмица без необходимата бодрост и желание, дори и след повече сън и почивка през уикенда.

Порочният кръг се затваря – чувстваме се изморени, за да спортуваме, а липсата на движение засилва умората.

Според Рейки, в нас тече енергия по специални енергийни канали – така, както по артериите и вените тече кръв. За доброто ни здраве е важно както достатъчното количество енергия, така и равномерното й разпределение.

Причина за умората може да е действително малкото количество енергия, но е възможно достатъчното количество да е неправилно разпределено поради наличие на блокажи. При разплитане на енергийните възли бързо се освобождава голямото количество енергия натрупана в тях, която се включва в общия енергиен поток. Така за часове може да се почувствате отново бодри и работоспособни.

Ако обаче енергията е ниска, първо е необходимо тя да се увеличи, а хилядолетният лечителски опит е доказал кои точки и зони са най-подходящи за това. Стимулирали са ги с игли, пелинови пури, масаж. Модерната съвременна електроника позволява това да се направи още по-ефективно и безболезнено - с електроимпулси.

Пълен рейки сеанс и допълнително подаване на щитовидната жлеза и надбъбреците/бъбреците/ чувствително увеличава енергийния заряд.



 

През деня, набързо, мудра Мида пред гърлото

 

 



 

 

и Гиан мудра върху бъбреци/надбъбреците ще ви разсъни и ободри.

 

 

 

Масаж на очите  

1. Вътрешния ъгъл на окото. Натиснете едновременно от двете страни.

2. Три точки. Външния край на веждите, средата и вътрешния ръб. Масажирайте симетрично двете вежди.

3. Между веждите.

4. Около половин сантиметър от долния клепач. Натиснете едновременно под двете очи.
Масажирайте с върха на пръстите за няколко минути, без да причинявате болка.

 

 

 

Упражнения на очите – нормализират електромагнитните импулси, отстраняват умората. Извършват се в легнало или седнало положение. Гърбът изправен.

Упражнение 1: Очите се движат хоризонтално.



 

 

 

Упражнение 2: Очите се движат вертикално.



 



 

Упражнение 3: Бързо затваряне и отваряне на очите с прилагане на усилие.



 

 

Упражнение 4: Въртеливи движения в посока отляво надясно и отдясно наляво.



 

 

Упражнение 5: Очите се движат под форма на осмица.



 

 

Упражнение 6: Неколкократно мигане без усилие и напрежение.



 

 

 

Текст: д-р Аелита Петрова

рейки мастер

консултиращ лекар в Български Рейки център

 


Коментари (2)

    • снежана стоиянова
    • 2015-03-17 14:52:12
    Здравеи те!Имам проблем с преумората не мога да почивам нормално,да спя нормално и да се храня нормално помогнете ми и даите ми съвет.Благодаря Ви!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2015-03-18 16:38:14
    Здравейте, Добре е да се потърси причина за умората – изследване на кръв и урина, ехография на бъбреци и щитовидна жлеза и др., по преценка на лекаря. Ако няма органична причина /увредени органи/, най-подходящо лечение за умората е здравословното хранене /има много изписно в интернет/, йога с пръстите на ръцете /мудри/, йога асани /ако възрастта позволява/, масаж на лицето, ушните миди и др., Хранителни добавки – Алайв мултивитамини, Женшен, Пчелен прашец и т.н. Настройка в рейки и всекидневни сеанси също могат да помогнат. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.