×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ремонтираха болница по онкологияМинистърът на здравеопазването Десислава Атанасова откри   реновираната сграда на Специализираната болница за активно лечение по онкология в София. Официален гост на церемонията беше министър-председателят Бойко Борисов.
Националната онкологична болница ще разполага с четири нови линейни ускорителя на обща стойност 28 млн. лв., заяви премиерът Бойко Борисов.  Средствата са по Оперативна програма „Регионално развитие”. С новата високотехнологична апаратура ще бъде осигурено модерно и достъпно лечение  за нуждаещите се пациенти. Министерството на здравеопазването е осигурило 650 000 лв. за преустройство и строително-монтажни работи в двете нови отделения в болницата – „Гръдна хирургия и бронхология” и „Мамология и реконструктивна хирургия”.
Реализираният проект за енергийна ефективност на цялата сграда е на стойност 3 114 000 лв. и е  по механизма за финансиране „Договор с гарантиран резултат”.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Майтаке D-фракция стандарт 160 mg

Шийтаке и Майтаке, 400 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Мико дифенс, 1 000 mg

Рейши, 190 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Кордицепс, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.