×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


"Чудодейната молекула" ресвератрол в червеното вино може да помогне на възрастните хора да подобрят равновесието си и да предотвратяват подхлъзване или падане - неприятни инциденти, които възникват след определена възрастова граница.

Това заявиха учени от университета "Дюкен" в Питсбърг на конгреса на Американското химическо дружество, който се провежда във Филаделфия. Резултатите от изследването ще позволят да се разработят естествени продукти, които да осигурят възможност на хората от третата възраст да водят безопасен и продуктивен начин на живот. Тези проблеми са особено силно изразени при болните от Паркинсон или страдащи от други заболявания, свързани с възрастта. За някои от тези проблеми има медикаменти, но все още няма терапия срещу трудности с равновесието при иначе здрави възрастни хора.

Изследването показва, че антиоксидантът ресвератрол може да помогне за намаляване на възпалителните процеси, на холестерола, на риска от сърдечни заболявания и от някои типове рак. А може би и за забавяне на стареенето. "Тази химическа съставка подобрява качеството на живот на възрастните и намалява риска да се озоват в болница след подхлъзване или падане", обясни авторката на изследването Джейн Каваноф.

 

 

Коментари (2)

    • кирил димчев
    • 2013-03-17 07:09:39
    С кого мога да се консултирам за купуване и използване на ресвератрол?
    • Ревита
    • 2013-03-18 09:35:40
    Здравейте, Изпратете ни имейл на site@revita.bg Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.