×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рецесията увеличава стресаРецесията води до увеличение на стреса с близо 40%. Данните са на екип от учени от Университета на Нотингам и Университета на Ълстър (Великобритания). Те установили, че растящата безработица, скокът на цените и нестабилната политическа обстановка влияе пряко върху психичното състояние на гражданите. Дори тези, които имат работа са подложени на силно напрежение, тъй като се страхуват за препитанието си.
Рецесията е период на временно спадане на производството, увеличаване на безработицата в резултат на продължителна инфлация. В началото на този месец няколко европейски държави влязоха официално в рецесия. Икономиките на Италия, Холандия, Чехия и Белгия са в спад две последователни тримесечия. България също се нарежда сред държавите с увеличена безработица и намалено производство.
Според специалистите по трудова медицина трябва да се обърне внимание на работниците именно в период на икономически спад. Доказано е, че колкото по-спокоен е човек, толкова по-добре работи и продуктивността му се увеличава.
Изследователите анкетирали над 10 000 държавни служители в Северна Ирландия  през 2005 г. (преди рецесията), и отново през 2009 г. (в период на вихреща се икономическа криза). Работниците трябвало да споделят каква подкрепа получават от ръководните органи, колко несигурни за работата си се чувстват, какви промени са настъпили на работното място. „Имахме късмет да съберем данни за психичното състояние на работещите преди началото на рецесията и отново четири години по-късно”, казва водещият на тестовете Джонатан Худмонт. „Съществуват огромни разлики в отговорите. Установихме, че тези предприятия, които се стремят да намалят стреса сред работещите в период на рецесия имат много по-голям шанс да се задържат на пазара и да успеят в период на икономическа криза.” Учените са категорични, че през последните години силно се е увеличил броят на хората, които страдат от тревожност и депресия.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Антистрес био квартет 15 ml, релаксираща комбинация с бързо действие

Calmeral, 600 mg

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Мелатонин 5 mg, за регулиране на съня

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.