Search
Филтрирай по...

Рибено масло за отслабване

 

Рибено масло за отслабванеСпоред последни изследвания на учени от Австралия рибеното масло помага за намаляване на теглото и лошия холестерол в организма. Специалистите твърдят, че приемът на масло от черен дроб на треска в комбинация с физически упражнения помагат за намаляване на лошия холестерол в организма и изчистване на плаките от кръвта.

Преди години рибеното масло се даваше на деца за подпомагане на имунната система. Но поради замърсяване на водите през 70-те и 80-те години в някои страни рибеното масло беше забранено за употреба от деца. В средата на 90-те години, след развитието на пречиствателните средства, търсенето на рибено масло отново „скочи”.

С какво помага рибеното масло?

–       Витамин А служи за профилактика на простуда и инфекциозни заболявания. Използва се и при лечение на рани, екземи, язви, очни и сърдечно-съдови проблеми.

–       Витамин Д помага на костната система и зъбите.

–       Омега 3 мастни киселини са изключително полезни при атероосклероза, сърдечно-съдови заболявания, рак на гърдата, рак на дебелото черво и стомаха.  артрит и простатит

Изследване, проведено в Америка, показва, че приемът на рибено масло (есенциални мастни киселини) по време на бременност повишава коефициента на интелигентност на детето. При децата, чиито майки са приемали рибено масло, коефициентът обикновено е над средния.

Друго изследване в Израел и Италия разглежда рибеното масло като ефективен антидепресант. При 88% от хората, които  приемали по 1000мг рибено масло на ден, пристъпите на паника и страх значително намалели. Много специалисти препоръчват да се яде морска риба поне 2 пъти седмично.

Яжте повече риба и приемайте рибено масло под формата на хранителни добавки. Не случайно ескимосите, алеутите, коряките и други северни народи боледуват два пъти по-малко от атеросклероза и страдат от сърдечни проблеми с 65% по-рядко. Те приемат големи количества риба, тюленово и китово масло, с което осигуряват на организма си оптимални количества здраве.

Ревита Ви препоръчва:

Рибено масло, 1000 mg

Масло то черен дроб на треска, 415 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top