×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогом на депресиятаПролетта е периодът, в който броят хората, страдащи от депресии се увеличава многократно. Важно е още при първите симптоми да потърсите лекарска помощ  и да се вслушвате в съветите на специалистите. Депресията може да ви кара да се чувствате уморени и без желание да направите каквото и да било. Все пак добре е да запомните, че вие сте тези, които контролирате живота си. Предлагаме ви няколко полезни стъпки, които могат да ви помогнат по пътя към пълното излекуване.
•    Не се отказвайте. Не винаги в началото терапията успява. Запомнете, че лекарствата започват да действат едва след 4 до 6 седмици. Понякога се налага смяна на медикаментите, но е важно да не прекъсвате лечението. Статистиката сочи, че то е успешно в над 70% от случаите. Дайте си време. Помогнете си, като пиете подходящи витамини, минерали и билки. Те само ще засилят ефекта на антидепресантите. Имайте доверие в лекаря си.
•    Вземайте хапчетата навреме. Нека това се превърне в навик какъвто е миенето на зъби или оправянето на прическата ви. Купете си кутийка за лекарства, за да не пропускате дневната си доза.
•    Никога не спирайте лекарствата без препоръката на лекаря. Дори да се почувствате по-добре, не се отказвайте от лекарствата преди специалистът да е казал, че трябва да го направите. Ако го направите изведнъж, най-вероятно проблемите пак ще се върнат.
Добре е да знаете, че не само медикаментите могат да помогнат в лечението на депресията и тревожността. Замислете се какви са причините, довели до това състояние.
•    Променете живота си. Започнете да се храните здравословно. Наблегнете на плодовете и зеленчуците. Включете ги в сутрешната си закуска. Вземайте повече витамини и минерали. Тялото ви има нужда от тях. Мозъкът ви ще работи по-добре, защото често се изчерпва от Витамин В, Омега-3 ненаситени мастни киселини. Спете достатъчно през нощта. Започнете да спортувате повече. Не бързайте с промените. Запомнете, че не може да направите всичко наведнъж.
•    Намалете стреса у дома и в работата. Запитайте се дали той не е причина за състоянието, в което сте изпаднали. Помолете за помощ. Може би вече е време да осъзнаете, че не може сами да се справите с всичко. Нека някой ви се притече на помощ.
•    Бъдете честни. Не е лесно да говорите пред психотерапевт и да му споделите и най-съкровените си тайни. Помислете добре какво може да му кажете. Запомнете, че той е там, за да ви помогне. Не се срамувайте, това е вашият живот.
•    Приемете нови идеи. Хвърлете се в нови начинания, опитвайте нови неща, не се страхувайте от предизвикателства. Именно там се крие щастието, което търсите.
•    Не се отказвайте. Може би точно сега се чувствате отчаяни и депресирани, но скоро това ще изчезне. Запомнете, че състоянието ви е временно. Скоро пак ще се усмихвате.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (2)

    • Наталия
    • 2011-04-20 17:21:01
    Благодаря за полезната информация!Имах нужда от нея!В момента лекувам това заболяване и искам за благодаря на лекаря който ме лекува! Много бързо почуствах подобрение!
    • Maria
    • 2011-04-21 09:49:52
    Здрасти Наталия, Много се радвам, че сте харесали статията и ви пожелавам скорошно измъкване от "дупката". Депресията не е нищо, което не може да се пребори и ви желая сила и настроение :) И поздрави на вашия лекар, разбира се. Хубави празници, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.