×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогом на диабетаСтатистиката сочи, че над 9% от българите са болни от диабет. Децата покосени от коварната болест са повече от 3500. Специалистите смятат обаче, че цифрите са занижени и реалността е много по-различна.
Много хора, които имат болен от диабет роднина, се притесняват, че рано или късно ще развият опасното заболяване. За съжаление фактите показват, че тя в една или друга степен е наследствена. Германски учени обаче откриха, че магнезият подобрява чувствителността на организма към инсулина и значително намалява опасността от появата на диабет тип 2 . В изследването са участвали 52 доброволци с наднормено тегло. Нито един от тях не страдал от диабет, но повечето имали роднина с тази болест. В продължение на шест месеца половината от хората приемали магнезий, а другата половина – плацебо. Изследователите редовно проследявали физическите показатели на доброволците. Оказало се, че кръвната захар на тези, които вземат магнезий, е в нормални стойности и се забелязва подобряване на инсулиновата зависимост. Освен това кръвното им налягане също се нормализирало. Не били открити такива благоприятни ефекти при хората, които приемали плацебо. Експертите смятат, че ежедневният прием на 100 мг магнезий навалява риска от диабет с над 15%.

Ревита Ви препоръчва

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Витамин С – АЛАЙВ, 500 mg

Витамин С – Биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Гимнема, 310 mg

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

Корейски женшен (корен), 560 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.