×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогом на токсинитеБилките са от изключително значение за прочистването на организма. Специалистите са единодушни, че всяка програма за детоксикация трябва да включва приема на определени билки. Така организмът ни ще се прочисти от вредните токсини натрупани през зимата. Детоксикиращите билки стимулират нашия организъм по естествен начин да се пречисти. Токсините ни правят податливи на различни заболявания. Главоболие, умора, раздразнителност, поява на акне или обрив са първите признаци, че тялото ни е претоварено с токсини. Детоксикиращите билки са били използвани от векове като мощни средства изцеление.


Джинджифил
Пречистването на тялото ви с джинджифил ще ви даде жизненост и сила като едновременно с това ще ви помогне да се справите с токсините бързо и без проблеми. В продължение на хиляди години, суровият корен от джинджифил е бил използван като лечебно средство при проблеми с храносмилателната система, за намаляване на гадене и болките в стомаха. Джинджифилът успешно се справя и при подуване и спазми в корема. Той е много богат на антиоксиданти и помагат на тялото да се пребори успешно със свободните радикали. При приема му човек се поти много и чрез потта се изхвърлят токсините. Специалистите препоръчват джинджифилът да се взема поне в продължение на 2–3 месеца, за да има пълен ефект върху организма.

Сладък корен
Тази билка е толкова мощна, че помага на тялото ви да се справи с над 1200 известни токсина без никакви странични ефекти. Вече има доказателства, че тя регулира нивото на кръвната захар и холестерола, въпреки това обаче не се препоръчва да се приема от хора с високо кръвно. Има редица доказателства, че сладкият корен е използват от много древни цивилизации. Растението съдържа аминокиселини, аспарагин, есенциални масла, естроген, флавоноиди, гликозиди, глициризин, сапонини, стероли, танини. Сладкият корен има антибактериално, противовъзпалително, антиспазмолитично, антивирусно, диуретично, отхрачващо, слабо слабително действие.

Коприва
Тази билка се използва като средство за защита срещу редица заболявания. Тя действа като пречиства на кръвта, а също така хората често прибягват към нея и за лечение на бъбреци и сенна хрема. Тя е богата на витамин К. В продължение на векове холистични лечители са давали копривата като средство за защита срещу много заболявания. Листата на копривата са изключително богати на витамин А, С, К, Е, както и на манган, калций, желязо и калий. Коприва се е чудесно средство за детоксикацията на организма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.