×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогувайте се със запекаЕдва ли има човек, който да не е страдал от запек в определен момент от живота си. Той може да се проявява в лека форма или да продължи с дни. Специалистите са категорични, че още при първите симптоми трябва да вземете мерки. Билките са природния и лесен начин за това. Ако запекът не изчезне три или повече дни, той може да е индикатор за по-сериозни здравословни проблеми и задължително трябва да се консултирате със специалист.
Здравословният начин на живот и диета могат да предотвратят появата на неприятния запек. Ако все пак това се случи, потърсете подходящи билкови продукти, които да облекчат състоянието ви.
Има редица бързодействащи, ефективни и безопасни билкови препарати. Някои от тях са комбинация от билки, които ще подпомогнат работата на храносмилателната система. Изследвания сочат, че тези продукти действат безотказно и са с малко или почти никакви рискове от нежелани странични реакции.

Глухарче. Много хора считат глухарчето за плевел. То обаче е изключително полезно. Освен, че пречиства организма глухарчето се препоръчва за облекчаване на запек без спазми и болки в стомаха и корема.

Алое Вера. Това растение прилича на кактус, но е много лековито. Гелът, който се намира в листата често се използва като бързодействащо средство срещу запек. Освен това алое вера има много други лечебни свойства.

Зърнастец. Дървото със странно име дълго време се употребявало от индианците като естествено слабително средство за облекчаване на запека. Приемът на зърнастец не се отразява на нормалната функция на тънките черва.

Сена. Растението е може би един от най-известните природни слабителни и диуретични препарати. Сена се прилага при по-продължителни проблеми с храносмилателната система. Билката може да причини гадене или спазми. Ето защо е най-добре да я комбинирате с кардамон, канела, копър или джинджифил.

Важно е, когато вземате билки за облекчаване на запека да сте наясно с точната дозировка. Прочетете внимателно етикета и не пренебрегвайте указанията. Ако състоянието ви не се повлияе, потърсете лекарска помощ.


Ревита Ви препоръчва

Натуралакс 3, 430 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.