×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.




Чади Дънмор, основателка на FitMis



Заседналият начин на живот, липсата на физическа активност и злоупотребата с количеството и качеството на храната, унищожават здравето и влошават външния ти вид. Въпреки  че знаеш всичко това, така и не успяваш да се измъкнеш от объркания лабиринт и непрекъснато отлагаш решението на проблема.

Предполагаме, че имаш навика да похапваш чипс пред телевизора (обикновено като „десерт“ след вечеря), не пропускаш удоволствието от изядената баничка сутрин, обожаваш сладкото и обичаш големите порции… И знаем, че ако е така, десетки недели от живота ти са преминали в геройски планове как „от понеделник“ всичко това ще се промени. Десетки пъти си си обещавала, че от утре вместо тестена закуска, два сандвича или нищо, ще закусиш овесена каша с мляко, ще хапваш повече плодове и зеленчуци, няма да вечеряш след 20 часа и значително ще намалиш количеството на порциите… И освен всичко това, ще започнеш да спортуваш.

Сега се спри и си помисли: преди колко време започна да си даваш тези обещания? Година, две, три или много повече? Колко пъти и за колко време успя да ги спазиш? Превърнаха ли се плановете ти в начин на живот или всеки път, след неколкодневни мъчителни опити, претърпяват поредния провал?

Равносметката: искаш да промениш „нещо“ у себе си от години, но до сега резултат няма. След всяка обилна порция храна, която и ти не знаеш как си успяла да погълнеш, чувстваш вина. Често се опитваш да изкараш поне половината дни от седмицата без сладко, но не успяваш. Искаш да започнеш да спортуваш поне в събота или неделя, но в крайна сметка отново спиш до обяд и прекарваш уикенда си без никаква активност. Често имаш моменти, в които се чувстваш отчаяна от всичко това и за да се измъкнеш от депресивните настроения, отново прибягваш до солидно количество храна и „нещо сладко“ за десерт. Всичко в живота ти се върти около този затворен кръг, от който не можеш да излезеш.

Истината: не се чувстваш привлекателна за околните, тъй като не харесваш себе си. Страх те е да пофлиртуваш с онзи симпатичен колега, на когото отдавна си хвърлила око, защото си убедена, че за него не представляваш никакъв интерес. Обзета си от мисълта за онези 7-8 килограма, с които спешно се налага да се разделиш, косата ти е в ужасно състояние, кожата ти, колкото и грим да сложиш, изглежда повехнала и безжизнена, ноктите ти се чупят…

Ти искаш: да се чувстваш красива! Искаш някой ден да се събудиш с няколко килограма по-малко, да изхвърлиш всичките си дрехи и да се обзаведеш с разкошни тоалети в малък размер. Искаш мъчителното чувство за глад да се изпари завинаги. Искаш бръчиците да изчезнат, кожата ти да се съживи, да имаш прекрасни коси, да си по-енергична и жизнена. Искаш някой ден след работа, „твоят“ симпатяга внезапно да те покани на вечеря..

Желанията ти съвсем не са неосъществими. Има само три причини, поради които не си успяла да превърнеш тези най-обикновени мечти в реалност:

-          Не си положила всички необходими усилия

-          Не влагаш постоянство

-          Не го искаш достатъчно

 

Какво трябва да направиш: просто започни да действаш. Още днес и още сега. Не отлагай повече. Утре, понеделник или който и да било друг ден не съществува. Имаш само днес и само сега!

 

fitmissКак да го направиш: разбира се, че ще ти бъде нужна известна помощ. Затова, нека ти представим революционната нова серия ултра женски хранителни добавки! Най-съвършените формули за жени, създавани някога! Бутиковата серия на FitMiss, е уникален бранд в индустрията на хранителните добавки. Тяхната създателка – Чади Дънмор е знаела много добре от какво имат нужда жените. Самата тя е преминала през доста неприятни етапи от живота си, докато накрая е осъзнала, че промяната е всичко, от което има нужда. След раждането на дъщеря си, Чади се оказва в ситуация на след родилна депресия и много килограми извън нормата. Тя обаче е знаела, че майчинството не е оправдание нито за отблъскващия й външен вид, нито за начина по който се чувства. Заедно с теглото и психическото си състояние, по същото време Чади е трябвало да се пребори и с тежко бъбречно заболяване. Тогава, тъй като не е имала възможност да посещава фитнес центрове, Чади е започнала сериозно да тренира у дома, подлага се на супер здравословен хранителен режим и така успява не само да се отърве от натрупаните мазнини и килограми, но и да постигне перфектно стегнато тяло! Не след дълго, Чади се справя и болестта си. Така, от „обикновена“, възпълна и загубила доверие в себе си жена, Чади Дънмор решава да се преврърне във вдъхновение за милиони дами! Към момента, тя е един от най-уважаваните фитнес-експерти в световен мащаб, автор на книги и топ фитнес модел, украсяващ кориците на редица списания, тренира професионални спортисти от висока класа и създава диетични програми и упражнения за жените, които не разполагат с много свободно време, но имат смелостта да постигнат нещо повече от останалите. В сайта й,www.FitMiss.com, може да се намери както продуктовата гама, така и много упражнения и диетични програми.

 

strong-is-the-new-sexyЗапознайте се с FITMISS™ - най-ефикасните, най-здравословните и най-„женските“ добавки, създавани някога! За първи път в България! Само за жени!

Специалната серия, включва шест продукта, всеки от които има специфично предназначение и начин на действие:

Toneвеликолепна женствена формула, в подкрепа на стройната и хармонична фигура. Подобрява метаболизма, намалява количеството на подкожните мазнини и поддържа кръвната захар в нормални граници. И още – Tone хидратира дълбоко кожата и косата, насърчавайки синтеза на колаген – белтъка, от който зависи гладкостта и свежестта на кожата. Мощен антиоксидант.

Ignite енергиен комплекс, който ще насърчи желанието ви за активен начин на живот и спорт. Приемът на енергийната напитка ще подобри механизма, по който тялото ви преработва мазнините и ще ви помогне да се чувствате свежи и тонизирани.

Delight първокласен хранителен шейк, чиито съставки редуцират телесните мазнини и натрупаните с времето килограми. Осигурява необходимата дневна доза хранителни вещества и зарежда организма с качествени протеини, храносмилателни ензими, витамини и минерали, плюс концентрирана смес от плодове и зеленчуци. Комбиниран с физическа активност, продуктът би имал невероятен ефект!

Cleanse цялостно детоксикиращ организма комплекс, чиито съставки се борят с процесите на преждевременно стареене, тушират усещането за умора, подкрепят имунитета и избистрят тена на кожата. Активната формула на продукта стимулира стомашно-чревната дейност и пречиства бъбреците, черния дроб, пикочните пътища, стомаха, белите дробове и кръвта. Елиминира натрупаните в организма токсини и отпадъци.

Balance нежна и подхранваща формула, която връща баланса в организма и осигурява всички необходими витамини и минерали, плюс екстракти от много плодове и зеленчуци, антиоксиданти, пробиотици и есенциални мастни киселини. Жизненост и енергия, по-здрави коса и нокти, и дълбоко подхранване, благодарение на разнообразния набор от ценни хранителни вещества.

Burn най-добрата женска формула, срещу мъчителния апетит. Потиска желанието за храна, ускорява метаболизма, гори мазнините и способства процесите на отслабване. Изключително ефективен при балансиран и здравословен хранителен режим. Продуктът има мощно анти стрес действие и спомага за добро настроение и перфектна кондиция. Специалният ензимен комплекс, включен във формулата на Burn подобрява стомашно-чревните функции, улеснявайки разграждането на мазнините, протеините и въглехидратите. За женствена и изваяна фигура.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.