×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Термална водаТермалната вода е продукт, който може да се използва по всяко време и навсякъде. Тя е подходяща за употреба в офиса, в самолета, за овлажняване на плажа или у дома, за фиксиране или основа на грим, за успокояване на кожата след изгаряне, епилация или почистване с пилинг.

Ползите от термалната вода

Термалната вода се смята за по-чиста от минералната, тъй като се намира дълбоко в земните недра (което елиминира възможността от химическо замърсяване) и е подложена на въздействието на високи температури и налягане. Тя съдържа минерални соли и микроелементи (бром, йод, мед, желязо, хлор, магнезий, натрий и др.) в съотношение, което е оптимално за човешкия организъм. Термалната вода ускорява клетъчния метаболизъм, възстановява нивото на влажност на кожата и повишава естествените й защитни свойства.

Кога и как да я използваме

Сутрин между 6.00 и 10.00 ч.

Събуждайки се сутрин, събудете и своята кожа. След сутрешния душ напръскайте чистото си лице с термална вода, като държите флакона на разстояние от 30 сантиметра. Свежият облак от влага мигновено ще ободри вашата кожа и ще нормализира водно-солевия й баланс. Изчакайте водата да попие, след което нанесете дневен крем.

През деня между 13.00 и 17.00 ч.

Ярките слънчеви лъчи, вятърът и потокът въздух, излизащ от климатика в офиса, водят до изпаряване на кожната влага. Възстановете нарушения си воден баланс, като нанесете спрея с термална вода (без предварително да почиствате лицето) от разстояния около 50 сантиметра, изчакайте 1-2 минути, след което попийте капчиците със салфетка.

Вечер между 20.00 и 00.00 ч.

В късните часове на денонощието се осъществява максимално ефективно делене и регенерация на клетките, а кожата започва да усвоява по-пълноценно активните съставки на козметичните средства. За да подготвите кожата си за възстановителна почивка, след почистване напръскайте лицето с предварително охладена в хладилника термална вода, а след това нанесете подхранващ нощен крем.

Коментари (2)

    • Иванова
    • 2012-10-03 09:42:46
    Здравейте, Аз използвам термална вода Авен, но бих искала да попитам необходимо ли е да се попива "няколко секунди след нанасянето и", както пише в инструкциите за употреба? Какво би се случило ако не я попивам? Четох в един сайт в интернет, че ако не се попивала то кожата се дехидратирала, което ми звучи нелогично, но...знам ли! Поздрави!
    • Ревита
    • 2012-10-03 10:09:45
    Здравейте, Свържете се с производителя или вносителя за България, за съжаление, ние не можем да Ви отговорим на този въпрос. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.