×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Секси крака и дупе без операция3 изследователски колектива към южнокорейската компания „Skinrex” създадоха апарат CAVI-LIPO /Кави – Липо/, който извършва липосукция без намесата на хирургическия скалпел. В основата му е кавитацията - един от най-важните съвременни терапевтични методи в медицината и козметиката.
Методът представлява въздействие на ултразвукови вълни с ниска честота върху мастната тъкан. Подобна нехирургична корекция на тялото вече може да се извърши и в България.
В междуклетъчното пространство се създават микроскопични мехурчета, нарушаващи целостта на мембраните на мастните клетки без да се засягат околните структури. Ултразвуковите вълни се предават на тъканите чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника на апарата. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност, която се изхвърля с урината. Уникалното на апарата за нискочестотна ултразвукова кавитация CAVI-LIPO е, че не само разрушава мастните клетки, но и разтваря мазнините и те биват изхвърлени естествено чрез отделителната система. Така теглото се редуцира и целулитът изчезва. При работата с апаратите за кавитация има изключително неприятен шум в ушите. Южнокорейският CAVI-LIPO е единственият, при който неприятният звук в ушите и вибрациите не се усещат. Апаратът разтапя мазнините и те никога не се връщат в предишната си целулитна форма.
За да се премахне окончателно „портокаловата кожа” и да се намали теглото са необходими от 6 до 12 процедури, като интервалът между тях може да варира от 5 до 10 дни. Работи се локално, максимум 40 минути на процедура – две до три зони по избор – седалище, бедра вътрешна или външна част, корем, паласки, ръце, прасци, колена.
Резултатите от кавитацията може да се видят веднага. Много често обиколката на талията намалява с 3 см само след 20-минутно третиране на зоната.
Нехирургическата липосукция е единствения ефективен, безболезнен и безопасен неинвазивен метод за избавяне от излишните мазнини. За хората, които страдат от свръх-тегло и целулит ултразвуковата кавитация е най-бързият начин за извайване на тялото. Според данни, тази процедура заема едно от челните места в света за радикално намаляване на обиколката на талията и ханша. Използва се не само за премахване на целулит, но и за корекции на дефекти след операция за липосукция.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.