Search
Филтрирай по...

Секси очи

Секси очиКрасиви и дълбоки очи, съблазнително пърхащи мигли – всяка жена си мечтае за това. Е, вече е напълно възможно… дори и да не ходите на професионален гримьор.

Когато някой попита мъжа какво забелязва най-напред у една жена, отговорът почти винаги е един и същ – очите! Не е нужно да имате сини очи, за да привлечете вниманието на срещуположния пол. Достатъчно е само да се научите да се гримирате така, че да изглеждате неустоимо, а това не е никак трудно.

Стъпка 1: Измийте добре лицето си и се уверете, че сте премахнали всички остатъци от грим по него.

Стъпка 2: Съберете всичките си гримове за очи. Не са ви необходими много неща – спирала, молив за очи, очна линия и сенки.

Стъпка 3: Нужно е преди това да сте се снабдили с изкуствени мигли. Колкото и страшно да звучи самата дума „изкуствени”, вие можете да направите така, че те да изглеждат като вашите собствени. Достатъчно е просто да си купите мигли, които да са най-много 2,5 см. Така ще изглеждат естествено.

Стъпка 4: Използвайте приспособление за извиване на миглите (продава се във всяка парфюмерия) и нанесете 2 слоя спирала, уверявайки се, че придавате достатъчно обем. Нанасяйте бързо и не чакайте спиралата да изсъхне, защото това ще доведе до слепване, което не е никак секси. Наблегнете на външната част на очите!

Стъпка 5: Използвайте сенките за очи, за да потъмните клепачите си. Ръбовете трябва да преливат. В зависимост от цвета на очите ви, можете да използвате различен цвят сенки. За зелени очи се препоръчват лилави сенки, за сини – всички цветове, чиято основа е оранжевото, за кафяви – всички цветове, чиято основа е жълто или кафяво.

Стъпка 6Нанесете добре подострен  (много важна подробност) черен молив . Очертайте окото и от двете страни, за да не изглежда странно. Използвайки молив върху вътрешната част на долния клепач, ще направи очите ви да изглеждат по-малки, но в същото време ще направи цялостната ви визия много секси – подобно на Меган Фокс в „Трансформърс”.

Стъпка 7: Нанесете очна линия върху вече очертания контур с молив, но колкото се може по-близо до миглите и само на върха на клепача. Това ще подсили изразителността на очите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top