×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Смехът намалява болкатаСтарите баби казват, че смехът е здраве. Те едва ли подозират колко са прави. Силният смях в продължение на 15 минути повишава нивото на хормоните на щастието – ендорфини и намалява чувството на болка. Освен това заразителният смях води до еуфория. Това са открили учени от Оксфордския университет (Великобритания). Важно е обаче да се смеете от сърце, а не само да се хихикате тихо. Изследователите са стигнали до този извод след като проучвали поведението и физическото състояние на доброволци в продължение на 10 години. Хората били разделени на две групи – първата трябвало да гледа комедийни сериали (като Мистър Бийн), а втората – скучни клипове за голф. Оказало се, че доброволците от първата група по-лесно се борят с болката и почти непрестанно са в еуфорично настроение.  Доброволците, които гледали Мистър Бийн били в състояние да издържат до 10% повече болка от останалите.
„Щастливият смях води до освобождаване на ендорфини, които не само предизвикват чувство на еуфория, но и притъпява всички неприятни усещания”, обяснява ръководителят на проекта проф. Робин Денбър. Ефектът се получава, когато въздухът по време на смеха излиза от белите дробове, уточнява ученият. Изследователите обаче не могли да измерят количеството на отделените ендорфини при доброволците, защото този процес е свързан с неприятни физически изследвания, които без съмнение ще заличат усмивките от лицата на хората.

Срещу болка Ревита Ви препоръчва

Ge 132 Active, 100 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Хмел (цвят), 310 m

Izi Night, 252 mg

 

За добро настроение Ревита Ви препоръча

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.