×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спасение от мигренатаПроучвания , публикувани наскоро показват, че много хора имат „щастието” да носят гена на мигрената. Това увеличава с цели 15% опасността да страдат от неприятната болест. Ако сте хората, които постоянно се борят с ужасната болка, може би има няколко лесни начина, които да облекчат състоянието ви.
Посетете специалист. Много пациенти отказват да посетят специалист и цял живот страдат от мигрена. Това не е нужно. Съществуват ефективни медикаменти, които могат да ви предпазят от болката. Освен това не забравяйте, че мигрената може да е симптом на друго, по-сериозно заболяване. Важно е още при първите симптоми да се обърнете към специалист, който внимателно да ви прегледа.
Вземайте магнезий. Проучванията показват, че хората, които вземат по 600 гр магнезий дневно по-рядко страдат от мигрена. В комбинация с витамин В комплект болезнените атаки намаляват значително. Купете си мултивитамини, които напълно да се усвоят от организма, а не да се изхвърлят от тялото.
Поддържайте дневник. Важно е да записвате винаги, когато страдате от главоболие. Внимателно проследете и дейностите си преди и след това. Така ще може да откриете някаква зависимост. Може би шоколадът или кафето предизвикват силното главоболие. При някои пък то се дължи на стрес или безсъние.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.