×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
СПА в домашни условияСлънцето, водата, стресът често са причина кожата ви да изглежда суха и зачервена. Дори да използвате слънцезащитни продукти през лятото, UVA и UVB лъчите винаги оставят своя отпечатък. Бръчките и тъмните петна се забелязват повече, когато кожата е суха. За съжаление през зимата проблемът може да се задълбочи, защото студеният вятър и парното отопление изсушават епидермиса още повече. Възможно ли е да се погрижите за кожата си в собствената кухня и да направите домашно СПА? Ще ви представим няколко интересни съвета, които ще ви помогнат да се радвате на мека и копринена кожа за дълго време.

Зехтин. Зехтинът е едно от най-старите и изпитани средства срещу сухата кожа. Намажете цялото си тяло и оставете да изсъхне за 20 – 30 минути. Екстрактът от маслини може да отстрани грубата кожа по лактите, коленете и краката само за няколко дни. Той успокоява сърбежа и в някои страни дори се използва за отстраняване на грим. Специалистите съветват всяка сутрин да нанасяте тънък слой зехтин преди крема или лосиона си. Така епидермисът ще получи допълнителна доза антиоксиданти и добри мастни киселини.

”Да” на естествените ексфолианти. Можете да намерите изобилие естествени ексфолианти в кухнята. Киселото мляко е едно от тях. То почиства кожата и по лек и почти незабележим начин отстранява мъртвите клетки от кожата. Вкусната храна овлажнява и прави кожата мека. Поставете няколко лъжици кисело мляко върху филия стар хляб за няколко часа. След това намажете лицето и деколтето си с изцеденото мляко. За по-добър ефект може да смесите получената субстанция с пюре от папая или тиква. Канелата, ягодите и боровинките също са прекрасно средство за отстраняване на мъртвите клетки.

Маслото е полезно. Не само лицето, но и тялото ви се нуждае от дълбоко почистване. Това става като съчетаете кафява захар (или утайка от кафе) с малко масло. Масажирайте тялото си с получената скраб с леки кръгови движения. Може а прибавите и лъжица мед и лимонов сок. Така кожата ви ще получи допълнително витамини и минерали.

Лечебната сила на меда. Медът е изпитан лек за напукани устни. Нанесете малко мед върху устните си вечерта. Така сутринта, когато се събудите ще се радвате на прекрасни, гладки и сочни устни. Този лесен трик може да ви спаси и от грубите пети и лакти.

Край на сухата коса. Ако косата ви е суха, смесете един жълтък и една супена лъжица шампоан. Може и да масажирате скалпа си с яйчени жълтъци в продължение на 5 – 6 минути. Това е начин да се справите с косопада. Друга доказала качеството си маска е 1 авокадо, 2 супени лъжици рапица и малко зехтин. Нанесете получената смес с леки масажиращи движения. Сложете шапка за баня, кърпа и изчакайте 30 минути. Измийте с хладка вода.

Витамините също са важни. Каквито и маски и трикове да прилагате, няма да се радвате на красива коса и кожа, ако не се погрижите за вътрешната красота. Ежедневно вземайте магнезий, витамин С, бета-каротин, незаменими мастни киселини (Омега-3, Омега-6 и Омега-7). Те подхранват епидермиса отвътре и така дълго време може да се наслаждавате на мека кожа и копринена коса.

Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Подхранващ лосион + омекотяващ серум, 120 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Супер защитен дневен крем, 30 ml

Регенериращ нощен крем, 30 ml

Почистващо соево мляко, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.