×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Най-качествените и безопасни стандартизирани добавки Nature's WayГаранцията за добри земеделски практики при отглеждането на растенията, от които се извличат екстрактите, е изключително важен фактор при производството на хранителни добавки. Заедно с това, от първостепенно значение е тези екстракти да бъдат стандартизирани.

 Билките са най-древното средство за защита срещу десетки болести. Независимо от големите постижения в областта на съвременната медицина, никой не може да отрече огромния принос на растенията по отношение на здравето. Тук включваме и билковите екстракти, за огромната част от които съществуват научни доказателства за висока ефикасност.

Съществуват показатели, по които можете да се ориентирате, коя хранителна добавка е наистина ефикасна и безопасна. Накратко казано, билковата добавка е източник на едни от най-активните съставки в растенията. Те представляват сложни смеси от органични химикали със синергично действие, чиято лечебна активност може да бъде много силна.

Натуралните хранителни добавки често биват използвани за лечение на хронични заболявания, като действието им обикновено не се усеща толкова бързо, както след прием на синтетично лекарство.

Билковите добавки се предлагат под формата на таблетки, капсули, прах или пък в течно състояние и не би трябвало да съдържат синтетични съединения или химични вещества.

Растенията съдържат огромно разнообразие от биологично активни вещества, като в зависимост от техния произход, условия на растеж, време на прибиране на реколтата и др., се повлиява и качеството на продукта.

Култивираните лечебни растения имат редица предимства пред дивите растения. Култивираните растения могат да бъдат наблюдавани, да се оберат в най-подходящия период, както и да се избегне близостта им с други неподходящи растителни видове.

Околната среда, както и съхранението на растенията, също повлияват крайния резултат. При култивираната реколта не съществува и риск от погрешно идентифициране на дадено растение.

Контролираната система на отглеждане на растенията позволява да се намалят токсичните нива, да се запази активността на някои важни съединения, както и да се знае с точност произхода на екстрактите.

Тъй като огромна част от растенията, използвани за екстракти, са събирани от дивата природа, е силно препоръчително да купувате такива продукти, на чиято опаковка е обозначено, че екстрактът е стандартизиран.

Наред с това, от важно значение е и чисто технологичната обработка, от която също зависи качеството на конкретната добавка.

Неподходящите концентрации на екстрактите пък могат да бъдат причина за неблагоприятни последствия, в това число повишен риск от нежелани странични ефекти или значително по-слабо лечебно действие.

Една от големите световно признати марки, чиито билкови екстракти са стандартизирани, е Nature’s Way. Растенията, от които се извличат екстрактите за добавките на Nature’s Way, отговарят на всички критерии за качество като почва, климат, период в който се прибира реколтата и др.

Хранителните добавки на Nature’s Way притежават сертификат Organic, който гарантира чист произход, съобразен със здравните изисквания за качество и безопасност.

Коментари (2)

    • Marina
    • 2014-01-07 20:20:34
    Моля, кажете ми кава е приблизителната цена на Ревита. Благодаря
    • Ревита
    • 2014-01-08 09:30:58
    Здравейте, Ревита е фирмата-вносител. Моля да уточните за кой конкретно продукт е Вашето запитване. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.