×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Можем да спрем стареенето на кожата! Според статистически данни, броят на жените, които приемат хранителни добавки с цел забавяне процесите на преждевременно стареене и появата на бръчки, значително се увеличава.

Сред най-предпочитаните добавки, силно препоръчвани срещу стареенето на кожата, е колагенът. Колагенът е белтък, чиито синтез в организма започва да намалява около 35 годишна възраст. След навършване на 50 години, спада в нивата на колаген достига цели 40%!

Колагенът се грижи за цялостния вид на кожата, подобрявайки кожните структури и допринасяйки за стегната, здрава и гладка кожа. Ако започнете навременен прием на колаген, ще се отървете от доста неприятните за кожата последствия, появяващи се с напредването на възрастта.

 Има и хранителни добавки, с включени в състава им мощни антиоксиданти, които също забавят появата на бръчки и отпуснатост на кожата. Едни от най-ефективните в борбата със стареенето на кожата са астаксантин, ликопен и ресвератрол.

Ресвератрол е супер мощен антиоксидант, който значително забавя появата на бръчки, заглажда вече съществуващите такива и възпрепятства развитието на кожни инфекции.

Приемът на астаксантин и ликопен, предпазва кожата от вредното въздействие на UV лъчите.

Хранителните добавки със съдържание на серамиди пък, спомагат хидратирането на кожата и задържането на влагата, също намаляват бръчките и фините линии и избистрят тена на кожата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.