×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Страдаме от хроничен недостиг на витамин СКакво си представяте, когато чуете „витамин С” – чаша портокалов сок или вкусни зеленчуци... Едва ли ще асоциирате този полезен витамин със сърдечно-съдови проблеми или рак? А може би трябва. В наскоро публикувана статия на американската фондация „Витамин С” се твърди, че съвременният човек страда от хроничен недостиг на това полезно вещество. „Има сериозни научни доказателства, че приемът на големи дози витамин С намалява опасността от рак и сърдечни проблеми, както и помага при лечението им”, казват авторите. Според тях много дегенеративни заболявания и инфекции, с които се сблъсква съвременният човек се дължи на сериозен недостиг на витамин С. Д-р Стивън Хики и д-р Хилари Робъртс от фондацията твърдят, че една от основните причини за бума на сърдечно-съдови заболявания през последното десетилетие е именно хроничната липса на витамин С. „Много хора го подценяват, но витаминът е важен не само за нашето здраве, но и за нашето оцеляване. Той ни пази от редица болести без да осъзнаваме това”, казва д-р Хики.
Факт е, че витамин С играе много важна роля в организма. Той е необходим за синтеза на колаген – основен структурен елемент за тъканите, включително кръвоносните съдове, сухожилията, костите и зъбите. Също така се грижи за синтеза на някои важни хормони. Не на последно място витамин С е мощен антиоксидант, който неутрализира действието на свободните радикали, преди те да увредят клетките. „Ако човек яде по 5 порции плодове и зеленчуци, лесно може да си набави необходимото количество витамин С. За съжаление това не се случва. Нашата диета е много нездравословна. Ето защо трябва да вземаме допълнително количество от този витамин, но е от значение да приема такъв вид, който напълно се абсорбира от тялото, а не се отделя с урината”, съветва д-р Робъртс.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.