×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стресовият хормон при жените расте от лошите новини съобщи Би Би Си, позовавайки се на канадски учени. Жените произвеждат повече хормони на стреса, когато четат лоши новини във вестници, са установили учени от университета на Монреал. Изследването им не показа подобен ефект при мъжете, съобщи Би Би Си. Компилацията, която са използвали учените, съдържала новини за катастрофи и убийства, както и неутрални новини, например за филмови премиери. След като участниците ги прочитали, им правели научно изследване за стрес. Нивата на стресовия хормон кортизол били измервани през цялото време.

"Макар и самите новини да не увеличаваха нивата на стреса, от тях жените започваха да реагират по-силно и се променяше психологическата им реакция към по-късни стресиращи ситуации", отбелязват учените. Мари-Франс Марен от екипа, посочва, че жените по природа по-добре разпознават заплахите за децата и това се отразява на начина, по който реагират на стрес. Странно е, че жените реагират толкова по-силно на стресови фактори, а в същото време живеят по-дълго от мъжете, отбеляза проф. Тери Мофит. Ако бъде намерен отговор на въпроса как жените могат да неутрализират ефекта на стреса върху сърдечносъдовата система, ще бъде постигнато много за човешкото здраве.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.