×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Емоционалната нестабилност и съпровождащите я хормонални изменения при някои жени увеличават риска от рак на гърдата. Група специалисти, ръководени от д-р Харт Раушер, е провела изследване какво представлява от биологична гледна точка стресът за организма. Изводите не са утешителни – стресът може да доведе до образуването на тумори в млечните жлези. Главна роля, според учените, тук играе хормоналният фон, който се дестабилизира при стрес. А хормоните имат голямо значение при развитието на някои видове рак.

Засега тази закономерност е засечена от Раушер и екипа му само при афроамериканките и латиноамериканките, без да е изяснено докрай как стресът предизвиква рак на гърдата при някои от тях. Изследванията им продължават, съобщава NBC, като посочва, че до аналогичен са стигнали и учени от Йелския университет. Те също предупреждават, че всеки човек е подложен ежедневно на риск да провокира развитието на страшната болест.  Като тази вероятност нараства при всяка стресова травма на организма – физическа и или психологическа.

Преди се смяташе, че за развитието на тумор е достатъчна една мутация в една клетка. Сега учените казват, че в някои случаи рак възниква дори само след една генетична промяна. А причина за тези мутации най-често е стресът, който трябва да бъде избягван по всички възможни начини.

Ревита Ви препоръчва:

Супер Шийтаке 275 mg

Супер Агарикус 245 mg

Майтаке D-фракция стандарт 160 mg

Супер Кориолус 200 mg

Мико дифенс, 1 000 mg

Шийтаке & Майтаке, 400 mg

Кордицепс, 500 mg

Рейши, 190 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.