×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сутрешни съвети за красотаКакво правите сутрин, когато се събудите? Свивате се на кълбо в леглото с надеждата, че алармата няма да звънне още веднъж или скачате веднага, за да посрещнете новия ден? Много хора имат изградени навици, които почти не променят. Знаете ли обаче кои от тях ви помагат да изглеждате по-свежи, по-красиви и, разбира се по-млади? Кожата ви има нужда от няколко малки трика, които могат да ви помогнат да се превърнете в истинска кралица на красотата. Спазвайте нашите сутрешни съвети и ще забележите разликата само след няколко седмици.


Размърдайте се. Сутрин не е време за мързелуване. Колкото и да ви се иска да подремнете още няколко минути, отделете ги за упражнения. Те не само ще помогнат да заздравите мускулите си, но и ще накарат кръвта ви да циркулира по-бързо. Освен това упражненията намаляват хормоните на стреса, което влияе и върху кожата. Сутрешната гимнастика (за 20 – 30 минути) ви гарантира бодрост и свежест през целия ден. Тя ще е причината бузите ви да поруменеят, а сърцето ви да заработи на по-бързи обороти. Запомнете, че само първата 1–2 седмици са трудни. Бъдете упорити. След това ще го правите с удоволствие.
Ексфолирайте. Дайте на кожата си онова, от което наистина се нуждае – да диша. Това може да се случи само като премахнете мъртвия горен слой чрез ексфолиране. Най-добре правете тази процедура под душа. Не забравяйте нито една част от тялото си. Не само лицето ви се нуждае от подобно освежаване. Може да използвате специален пилинг или просто утайката от сутрешното си кафе, а защо не и сода за хляб. Колко често го правите зависи от вида на кожата ви. Нормалната кожа трябва да се ексфолира веднъж седмично. Прекалено сухата – веднъж месечно. Ако пък се борите с много мазна кожа – два – три пъти в седмицата са достатъчни. След процедурата винаги нанасяйте подходящ крем, който не съдържа химикали и е на билкова основа.
Освежавайте. Оставете по-мазните и тежки кремове за през нощта. Дневният и околоочен крем трябва да е с по-лека текстура. Задължително прочетете съставките му. Не бива да използвате мазила, които са пълни с химикали. Доверете се на такива, които съдържат антиокстиданти като зелен чай, соя, Витамин А, С и Е. Те ще предпазят кожата ви от стареене и от вредното действие на свободните радикали.
Хидратирайте. Със сигурност знаете за нуждата от хидратация. Пийте достатъчно количество вода, за да освежите тена си. Когато сте дехидратирани, кожата ви изглежда суха и повяхнала. Избирайте и кремове, които хидратират добре.
Сбогом на слънцето. Дори и през зимата защитавайте кожата си с крем, който има слънцезащитен фактор поне 30. Важно е продуктите, които купувате да ви предпазват от вредните UVA и UVB лъчи.
Не забравяйте устните. Много жени не се сещат да мажат устните си с подходящ продукт, но тази част на лицето е много чувствителна. Статистиката сочи, че ракът на кожата често започва именно оттам. Ето защо, когато излизате навън не забравяйте да защитите устните си. Те не трябва да са изсъхнали.

Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Еликсир на младостта (серум), 30 ml

Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Почистващо соево мляко, 120 ml

Регенериращ нощен крем, 30 ml

Супер защитен дневен крем, 30 ml

Коментари (1)

    • Цветанова
    • 2017-06-27 19:47:05
    Правете японски масаж. Ефекта е забележителен и много бърз.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.