×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ако сте родители на малки деца, трябва да сте наясно с няколко неща, преди да предприемете семейната си лятна почивка.

На море

Ако детето ви все още не е навършило годинка, не бива да го излагате на слънце през най-горещите часове от деня. Бебешката кожа е податлива към какви ли не алергични реакции и изгаряния. Затова и най-дебелата сянка не би предпазила незрялата детска кожа от евентуалните негативни последици, които могат да причинят опасните ултравиолетови лъчи. Така че, за съжаление единият от родителите ще трябва да поеме грижите за бебето извън плажа. По-големите деца задължително трябва да ползват козметика с висок слънцезащитен фактор, подходяща за възрастта им.

На планина

Планинските курорти са чудесно решение за най-малките, с уговорката, че не бива да избирате места, където въздухът е с ниско кислородно съдържание. Това означава да избягвате местностите с прекалена височина.

Пътуване и болести

Задължително вземете със себе си температуропонижаващи препарати, които сте прилагали върху децата преди това и в чието действие сте сигурни. Не забравяйте капките за нос и уши, както и противоалергичните препарати. Медикаментите срещу диария, повръщане и обезводняване също са задължителни.

Най-добре е да тръгнете рано сутринта, за да пренесете още спящото си дете в колата, където да си доспи след тръгването.

Няма никакъв проблем едно бебе да пътува със самолет. Имайте предвид само че поради огромните тълпи от хора и, понякога дългия престой в чакалните, опасността от вирусни инфекции е по-голяма, отколкото в сравнение със стандартното пътуване с кола.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.