×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на дълголетиетоКой не иска да живее по-дълго и по-щастливо? Английски учени са открили тайната на дълголетието – оптимизма. Оптимистите живеят с почти 35% повече от песимистите казват изследователите. Според тях, ако всяка сутрин ставате с усмивка на лице и приемате предизвикателствата на деня спокойно, ще останете по-здрави и бодри.
В продължение на пет години учените наблюдавали 4000 мъже и жени на възраст между 52 до 79 години. Четири пъти дневно те трябвало да попълват въпросници за нивото на щастие, на тревожност и удовлетвореност. Изследователите взели предвид и възрастта, пола, както и други странични заболявания на доброволците. Оказало се, че участниците, които се чувстват най-доволни от живота (спят добре и често се усмихват) живеят много по-дълго от песимистите. „Резултатите ни доказват още веднъж, че човек трябва да отделя голямо внимание на психичното си здраве, да се грижи за настроението си и да приема случващото се откъм добрата му страна. Спокойният живот и спокойният сън са много важни за дълголетието. Оказва се, че стресът е истинският тих убиец на милиони хора”, казва ръководителят на проучването проф. Андрю Стортой, антрополог. „Дори при първите симптоми на тревожност и депресия, човек трябва да вземе мерки. В противен случай последиците могат да са фатални”, допълва той.

За добро настроение Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Корейски женшен, 560 mg

Шлемник (билка), 425 mg

Хмел (цвят), 310 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Коча трева (билка), 380 mg

Шизандра (плод), 580 mg

Пресечка/ Благословен трън (билка), 390 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.