×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайни диети от цял святВсеизвестен факт е, че французойките почти не докосват мазни храни, в Окинава (Япония) има най-много столетници, а в Гърция и в Италия почти е познават инфаркта и рака. Каква е тайната на тези държави? Защо някои хора са слаби, а другите се борят със затлъстяването? Предлагаме ви да хвърлим един поглед върху диетите и начина на живот по света.

  • Франция. Статистиката сочи, че французите почти нямат проблеми със сърдечно-съдовата система, въпреки диета си, която често включва масло, сметана и какви ли не разновидности на сирената. Къде е тайната? Разбира се, в червеното вино. Именно то може да обясни защо рискът от инфаркт при французите е много по-малък, отколкото при американците. Ресвератролът (антиоксидант, който се съдържа в червеното вино) подобрява работата на сърцето и намалява холестерола. Най-голямата тайна на французите обаче е размерът на порциите. Те се хранят по малко и често. Замислете се защо повечето френски автомобили не разполагат с подложка за напитка? Може би, защото никой не пие безалкохолно, докато кара...
  • Окинава. В Япония може да срещнете най-много дълголетници. Повечето от тях са в Окинава. Тайната на успеха се крие в традиционната диета – зеленчуци и плодове (най-малко седем порции на ден), зърнени храни, соя, зелен чай и няколко пъти в седмицата риба (риба тон или сьомга, които осигуряват Омега-3 мастни киселини). Също така японците рядко преяждат. Те имат поговорка, която казва, че най-добре е да спреш да ядеш преди да си преял. Освен, че са дълголетници в Окинава хората почти не познават болести като диабет, затлъстяване, инфаркт и рак.
  • Средиземноморието. Италия, Гърция, Южна Франция, Турция са все държави, които се придържат към средиземноморската диета. Тя успешно бори сърдечно-съдовите заболявания, но и защитава от рак, Алцхаймер и Паркинсон. Тайната е пълното изключване на наситени мазнини. Средиземноморците поставят на пиедестал зехтина. Освен това те наблягат на плодовете, зеленчуците, пълнозърнестия хляб и ядките. На трапезата им винаги има риба и по-рядко яйца и червено месо.
  • Аржентина. Едва ли подозирате, че диетата в Аржентина може да ви помогне да сте здрави и да изглеждате добре. Факт е, че в тази латиноамериканска държава почти не познават сърдечните болести.  Каква е тайната? Латиноамериканците хапват много говеждо месо. Говедата обаче пасат повече трева, а не зърно, както е в САЩ или в голяма част от Европа. Резултатът е, че месото не е така тлъсто и няма толкова много наситени мазнини.
  • Гамбия. Тази африканска държава почти не влиза в международните новини. Ако направите проучване обаче, ще установите, че гамбийците не познават що е то рак или затлъстяване. Диетата им е богата на много ядки. Повечето ястия включват фъстъци или бадеми. Ядките са много калорични, но те съдържат и здравословни мазнини, витамин Е и Омега-3.


Ревита Ви препоръчва

Рибено масло, 1000 mg

Масло то черен дроб на треска, 415 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Ленена пудра, 454 mg

Орегонско грозде (корен), 475 mg

Алайв Пауър Акктив, 1 l

Ресвератрол, 325 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.