Search
Филтрирай по...

Термолифтинг

Термолифтингът е неинвазивна процедура за подмладяване на кожата с помощта радиочестотна енергия, създадена от дерматолога от Сан Диего – Хавиер Руиз-Еспарса. Термолифтингът възвръща на кожата изгубената здравина и еластичност, изглажда назолабиалните гънки и фините бръчки, съкращава порите и подобрява овала на лицето.

Термолифтинг може да се провежда в зоната на лицето, шията и деколтето. Добри резултати дава също така обработката на кожата около очите, в областта на шията и фините бръчици около устата. Термолифтингът може да се прилага и в областта на корема, ръцете, коленете и вътрешната част на бедрата. Процедурата помага в борбата с целулита и мастните натрупвания. Резултатът е плосък корем, стегнати седалищни мускули и бедра, плавни и хармонични линии на тялото.

Един курс термолифтинг обикновено съдържа от 2 до 6 процедури, с интервал от 1-2 седмици. Продължителността на процедурите зависи от особеностите на третираната област и варира между няколко минути и един час. Първите резултати са налице още след края на първата процедура, а с течение на времето (обикновено шест месеца след края на курса), ефектът на подмладяване постепенно се натрупва и се проявява по-силно.

Ефективността на термолифтинга се дължи на неговото комплексно въздействие. Специалното радиочестотно устройство защитава горните слоеве на кожата с помощта на охлаждаща струя вода, докато радиочестотната енергия повишава температурата в по-дълбоките слоеве на кожата.

За разлика от повечето козметични операции, термолифтингът се извършва без разрези лазер, медикаменти или инжекции и не оставя белези и следи по кожата.

*Забележка! Термолифтингът трябва да се извършва от опитен козметичен хирург. Оборудването за провеждане на процедурата е сложно и изисква специални умения и опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top