×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тъмните очила облекчават мигрената Само хората, които са се сблъсквали с мигрената знаят колко ужасна е болката. Мигренозните пристъпи могат да продължат от няколко часа, до няколко дни. Много пациенти споделят, че неприятното усещане е толкова силно, че не могат да говорят и не понасят светлината. Проучване на американски учени показа, че носенето на тъмни очила или специални тъмни лещи могат значително да облекчат мигрената и да нормализират мозъчната дейност. “Установихме, че има хора, които са силно податливи на светлинни стимули. Това води до сериозен дискомфорт и дори до халюцинации”, казва доц. Джо Хуанг, ръководител на проучването и водещ радиолог в Мичиганския държавен университет (САЩ). “Светлината активира центровете на зрението в мозъка. За щастие черните очила могат да нормализират мозъчната дейност и да облекчат болката”, допълва той. Доц. Хуанг и неговите колеги изследвали 22 души, страдащи от мигрена. На 11 доброволци им били дадени специални черни очила или лещи. Другата половина трябвало да сложи обикновени очила. Всеки един от тях бил изследван с ядрено-магнитен резонанс и им била направена електро-енцефалограма. Учените установили, че при хората, които носят тъмни очила мозъчната дейност била близо до нормалната. Доброволците споделили, че болката почти отшумяла. “Носенето на очила или лещи намалява визуалния дискомфорт с почти 40%, което значително облекчава мигрената”, обяснява доц. Хуанг. Вече има доказателства, че четенето, гледането на телевизия или работата с компютър могат да предизвикат визуални стимули и оттам – мигрена.
”Идеята за използване на очила или лещи в борбата с мигрената не е нова, но досега не беше добре проучена добре”, казва проф. Катлийн Дигре, специалист по неврология и офталмология от Медицинския университет в Юта (САЩ). “В редица изследвания сме използвали специален филтър за справяне с болката, който подтиска светлинните дразнители”, допълва тя.

Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (кора), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод), 510 mg

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.