×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Умора още от сутринтаКой не се е събуждал сутрин с мисълта, че може да се завие хубаво и да поспи още малко? При някои хора това е само проява на мързел, при други – истинска умора. Защо дори и 7-8-часов сън не може да ви донесе онази енергичност и жизненост, за която копнеете? Може би има причини, за които не подозирате?. Предлагаме ви няколко интересни обяснения защо сутрин не ви се става от леглото.


Спите лошо и се събуждате с неприятен вкус в устата.
Може да е симптом на: Неприятният вкус и лошият дъх често са сигнал за гастроезофагеалната рефлуксна болест. Последните проучвания на съня показват, че близо 25% от хората, които не могат да спят имат този проблем. Епизодите на гастроезофагеален рефлукс настъпват главно през нощта и са много дълготрайни. Гастроезофагеалната рефлуксна болест е хронично страдание. Веднъж започнала тя се проявява в различна степен през целия живот.
Какво прекъсва съня: Киселинен отлив кара човек да се буди от време на време през нощта, дори и когато няма киселини в стомаха. Резултатът е накъсан, неспокоен сън без болния да осъзнава какво се случва.
Какво да направите: Опитайте да се преборите с киселините като не се храните поне два часа преди лягане. Избягвайте храните, които могат да предизвикат киселини - алкохол, шоколад, сосове, тлъсти меса, пикантни ястия, цитрусови плодове, домати. Някои лекари препоръчват да дъвчете дъвка преди сън тъй като тя стимулира производството на слюнка, която неутрализира стомашната киселина.
Определени лекарства като аспирин и др. болкоуспокояващи също могат да предизвикат епизод на гастроезофагеалната рефлуксна болест. Не ги вземайте преди лягане. Спете на лявата страна, това ще облекчи симптомите. За съжаление спането по гръб засилва неприятното усещане. За да го избегнете, повдигнете матрака си леко откъм главата. Доказано е, че загубата на тегло може да направи чудеса като прогони завинаги киселините.


Често ходите до тоалетна през нощта.
Може да е симптом на: Никтурия е термин, използван за често уриниране през нощта. Обикновено човек спи 6 до 8 часа без да ходи до тоалетната. Хората с никтурия обаче се събуждат няколко пъти, за да уринират. Проблемът често е свързан с инфекции на пикочните пътища и пикочния мехур, бъбречни заболявания и прием на повече течности през деня. Статистиката сочи, че 65% от възрастните страдат от тази болест. С напредване на възрастта човек е не е в състояние да задържа течности за по-дълги периоди.
Какво прекъсва съня: Много хора се събуждат, за да отидат до тоалетната и след това не могат да заспят в продължение на часове. За други проблемът е във факта, че спят накъсано и не могат да си починат активно.
Какво да направите: Не пийте много течности поне три часа преди лягане. Това включва и течни храни като супа и диня, например. Забравете за чая и кафето. Не пийте алкохол, той е силен диуретик.
Използвайте тоалетната точно преди да си легнете. Ако проблемът продължава, консултирайте се със специалист. При мъжете никтурията често е сигнал за възпаление на простатата, а при жените за инфекция на пикочните пътища, инконтиненция или цистит. Не на последно място честото уриниране е един от симптомите на диабета.


Челюстта и зъбите ви болят.
Може да е симптом на: Скърцането със зъби е подсъзнателна нервно-мускулната дейност. В повечето случаи човек не знае за проблема, докато партньорът му не каже или зъболекарят не открие износване на зъбите. Около 5% от хората страдат от този проблем. Има пациенти, които само стискат челюстта си, а други я мърдат наляво и надясно. Повечето от тях сутрин се будят с болка и скованост в областта на шията.
Какво прекъсва съня: При скърцането със зъби мускулите на челюстта и почти цялото лице се напрягат. Това пречи на дълбокия сън.
Какво да направите: Посетете зъболекар. Той може да установи дали няма проблем със захапката, например. В някои случай се поставят зъболекарски шини. Не дъвчете дъвка, защото може подсъзнателно да продължите с неволните движения на устата и през нощта. При някои пациенти помага инжекция с ботокс.

Ревита Ви препоръчва спокоен сън

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

 

Срещу киселини Ревита Ви препоръчва

Лайка (цвят), 350 mg

Женско биле (корен), 450 mg

Примадофилус, 63 mg

Перли Ацидофилус

 

Срещу проблеми с уринирането Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Фо-Ти (корен), 610 mg

Хвойна синя (плод), 425 mg

Мечо грозде, 480 mg

Хортензия (корен), 415 mg

Бяла ружа (корен), 455 mg

Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Полски хвощ (трева), 440 mg

Репей (корен), 540 mg

Царевична коса, 430 mg

 

Срещу скърцане със зъби Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Глог (плод), 510 mg

Добро настроение, 471 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Ленено масло, 1300 mg 57%

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml супер лигнан

Мега – ДХК, 1000 mg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Мега ефа бленд, 1350 mg

Крил маслo, 500 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Конопено масло, 237 ml

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.