×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Упражнение за здрава кожа

 

 

Съвсем наскоро учените доказаха, че ако се упражнявате 15 минути всеки ден, животът ви ще се удължи с 3 години.

 

Факт е, че спортът поддържа работата на сърцето, белите дробове и психиката.

 

Американски учени обаче установиха, че упражненията са една от тайните на здравата кожа. "Ние обикновено съсредоточаваме вниманието си върху ползите от физическата активност за сърцето. Добрата циркулация на кръв и лимфа обаче помага кожата да изглежда млада и без бръчки”, казва дерматологът д-р Елан Марур, автор на книгата „Лесно е да си красива” и ръководител на проучването.

 

Според книгата дори да страдате от акне, розацея или псориазис това не бива да ви спира да се упражнявате. Чрез увеличаване на притока на кръв спортът помага да се подхранват клетките на епидермиса. "Кръвта пренася кислород и хранителни вещества до всяка клетка в организма, включително и кожата", разяснява специалистката. Освен това кръвта носи антиоксиданти, които се справят със свободните радикали. „Не на последно място кръвта „промива” клетките от вредните вещества и по този начин прочиства кожата”, категорична е дерматоложката.

 

Доказано е и, че спортът намалява стреса. Напрежението и лошото настроение са и основни причини за редица кожни проблеми като акне и екзема. Факт е, че хормоните на стреса са пряко свързани с клетките на епидермиса. Така липсата на напрежение прави кожата красива.

 

Специалистите са категорични, че няма спорт, който да вреди на красотата ви. Важно е обаче, ако излизате да тичате или да играете тенис навън, винаги да използвате слънцезащитни продукти. Това ограничава риска от появата на рак на кожата. Спортувайте рано сутрин или късно следобед. Добре е да запомните, че потта често отмива слънцезащитните кремове. Мажете се често. Носете дрехи, които покриват кожата, колкото се може повече.

 

Изпотяването е друг сериозен проблем, който може да предизвика зачервяване или екзема. Решението е да носите удобни, памучни дрехи. Най-добре изберете такъв спортен екип, който свободно пада около тялото ви. Тесните панталони и блузи не са за предпочитане. Забравете за грима. След тренировка задължително нанесете овлажняващ и успокояващ лосион и крем. Отделете особено внимание на ръцете, краката и кожните гънки като подмишниците и слабините.

 

 

За хубава кожа Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/

Хидраплениш, 500 mg

 

 

Започнете да спортувате с

Muscle Pharm

Arnold Series

Fit Miss

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.