×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
щастието е в нашите ръцеНивото на усещане на щастие при хората на средна възраст влияе директно на скоростта на развитието и заболеваемостта от исхемична болест на сърцето в преклонна възраст. Тези показатели водят към понижаване на средната продължителност на живота, твърдят учени от Университетския колеж в Лондон и Университета в Манчестър. В хода на изследването учените установили нивото на щастие при повече от 10 000 души.

Оказало се, че хората които са получили по-голямо удовлетворение от живота, живеят средно с 9 – 10 години повече, отколкото останалите. А в групата на хората, които били най-недоволни от живота, нивото на смъртността било 3 пъти по-високо, отколкото в групата на доволните. Тази взаимна зависимост била налице дори при хора, които нямали никакви здравословни проблеми. Негативната оценка и недоволството от живота били следствие от социална изолация, ограничен кръг приятели, липса на социално ориентирани занимания и хоби. Бедността също повишавала значително риска. Много пенсионери, които били принудени заради недоимък да работят допълнително, също попаднали в рисковата група. Една от препоръката за недоволните от живота е да се възползват от подходящи хранителни добавки, повишаващи нивото на „хормона на щастието” – серотонина.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.