×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Група учени от Trust Sanger Institute под ръководството на Матю Гарнет съвместно със специалисти от онкологичния център на многопрофилната болница в Масачузетс обобщиха генетичната информация за 639 вида клетки на ракови тумори и тяхната чувствителност към 130 лекарствени вещества. "Енциклопенията на рака“, която е достъпна онлайн, е посветена на връзката между генетичния профил на раковите клетки и устойчивостта им към различните противотуморни препарати. Втора група учени пък е изследвала как лекарствените средства влият на други 947 вида клетки на ракови тумори.

Смята се, че този огромен научен сборник обхваща в максимална степен човешките познания за това страшно заболяване и ще може да се използва в цял свят при лекуването на онкоболни със съответното най-ефикасно лекарство за конкретния случай. Колосалната база данни ще бъде полезна и при клиничните изпитания на нови противтуморни лекарствени средства.

 

Ревита Ви препоръчва:

Супер Шийтаке 275 mg

Супер Агарикус 245 mg

Майтаке D-фракция стандарт 160 mg

Супер Кориолус 200 mg

Мико дифенс, 1 000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.