Подобно паралелно проучване са направили и проф. Джия Ли Донг от Катедрата по хранене и хигиена на храните в Медицинския университет в Суджоу (Китай). Те събрали данни от 10 предишни тестове, продължили 18 години. Проф. Донг е категоричен, че ракът на гърдата е пряко свързан с консумацията на фибри.
В американското изследване взели участие 712 195 жени, като 2.4% (16,848) развили рак на гърдата по време на тестовете. Учените внимателно проследили начина на живот и на хранене на доброволките. В края установили, че при тези, които ежедневно включват фибри в менюто рискът от рак е с 11% по-малък. Изследователите отчели и други фактори като консумация на алкохол, прием на лекарства, наднормено тегло и др.
Ревита Ви препоръчва
Коноп & протеин & фибри, 454 mg
Глюкозамин сулфат & МСМ, 875 mg
Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)
Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)