×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

билки за отслабване, енергия

Форсколий: убиец на мазнините и още нещо

Вероятно повечето от вас се чудят как безопасно и ефективно да „стопят“ излишните мазнини по тялото си, без едновременно с това да изгубят и част от мускулната си маса. Е, имаме една много добра новина по въпроса: съществува напълно естествен и натурален начин, благодарение на който веднъж завинаги да решите този проблем! Това може да се случи с помощта на… една билка!

Да, точно така – можете да елиминирате неприятните и не особено естетични мазнини, приемайки билковия екстракт от Колеус форсколий – растението-чудо от далечния Изток.

 

Какво представлява Колеус форсколий (Coleus forskohlii)?

Колеус форсколий е многогодишно тропическо растение, принадлежащо към семейството на ментата и wiree в земите на Индия, Непал и Тайланд. 

В традиционните азиатски медицински направления (Аюрведа и Хинду), лечебните свойства на Колеус са високо ценени. Древните текстове определят Колеус форсколий като ефективен лек при сърдечно-съдови и белодробни болести, безсъние, конвулсии, чревни спазми и др.

Благотворната билка носи името на откривателя си. Това е шведският изследовател Петер Форскал, който я „среща“ по време на своята специална експедиция за проучване на непознати до тогава растения с мощни лечебни качества.

Форсколин - най-важното активно съединение в колеус. Висококачествените екстракти от колеус форсколий са стабдартизирани до определени нива на форсколин.

Ефекти на форсколина.

Увеличава съотношението между чистата телесна маса и натрупаните мазнини. По този начин задейства освобождаването от излишните килограми, без това да нарушава здравословния баланс на тялото.

Активира специфични процеси в тялото, които допринасят повишаване на енергията и за ефективното изгаряне на мастни клетки в тялото.

Подпомага дейността на щитовидната жлеза, ускорява метаболизма и подобрява процеса на изгаряне на излишните мазнини.

Увеличава нивата на цикличния аденозин монофосфат-цАМФ – съединение, изпълняващо специални функции в тялото. Аденозин монофосфат провокира верижна реакция от биохимични процеси, които ускоряват процеса на термогенеза. Така се осигурява достатъчно енергия и едновременно с това мастните натрупвания биват елиминирани.

Допълнителни ползи.

  • Облекчава състоянието при хора с астматични пристъпи. Известно е, че медиаторът хистамин е в основата на много от алергичните процеси.
  • Проведени са проучвания, които доказват, че форсколин намалява освобождаването на хистамин. По този начин, мускулите около бронхите се отпускат, а интензитетът на задуха, причинен от астмата, почти изчезва.
  • Има приложение в терапията на глаукома. Приемът на екстракт от колеус може да спомогне за намаляване на вътреочното налягане, което пък от своя страна забавя загубата на зрението.
  • Може да се включи в терапията на сърдечна недостатъчност. Поддържа нормалната сърдечна дейност. 

Защо да приемате екстракт от Форсколий:

Действието на екстрактите с форсколин се доближава много до това на термогенните фетбърнъри. Именно поради тази причина, те се използват основно с цел изгаряне на излишните мазнини и постигане на перфектно тегло.

Използвайте чистия, концентриран и патентован екстракт Форсколий ForsLean®  на американската компания Nature’s Way – лидер в производството на билкови продукти за здравето!

Екстрактът от корен на Колеус Форсколий на Nature’s Way е стандартизиран до 20% форсколин, с цел ефективното елиминиране на натрупаните мазнини и загубата на излишно тегло!

Стандартизираният, патентован екстракт Форсколий е особено ефективен в изгарянето на мазнините в областта на корема и талията!

ForsLean® е регистрирана търговска марка на Sabinsa Corporation (U.S. Patent #5,804,596)!

Приемайте по 1 капсула дневно преди хранене! За най-добри резултати, комбинирайте екстракта от колеус на Nature's Way със здравословна диета и повече движение всеки ден!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.