Search
Филтрирай по...

Фотоподмладяването

ФотоподмладяванеГладка, сияйна, еластична, чиста и здрава… За какво става дума? Разбира се, за кожата! Кожата, за която мечтае всяка жена. И не само… Външният вид на кожата се влошава поради две основни причини: нарушаване на обменните процеси в кожните клетки и разрушаване на колагеновите и еластиновите влакна.

Фотоподмладяването е лечебна процедура за безоперационна корекция на възрастовите изменения на кожата, лечение на пигментни петна и корекция на телеангиектазии (капилярни звезди), която се извършва с помощта на пулсираща светлина.

При фотоподмладяването интензивна импулсна светлина генерирана със специален апарат, прониква дълбоко в кожата и без да уврежда тъканите въздейства върху нейните слоеве. Това въздействие стимулира процесите на естествено производство на колаген и еластин, които отговарят за еластичността и здравината на кожата. Обновяване на колагеновите влакна –  това е същността на фотоподмладяването.

Фотоподмладяването е един от най-ефективните методи за отстраняване на пигментни петна, лунички, капилярни образувания, разширени пори и нежелано окосмяване. При това процедурата може да бъде извършвана не само върху кожата на лицето, но и върху кожата на тялото – гърба, корема, бедрата, ръцете, деколтето и шията.

Показанията за провеждане на фотоподмладяване са възрастови изменения на лицето, тялото и ръцете, капилярни звезди, пигментни петна, фотостареене, разширени пори и неравномерен тен на лицето. Забележими промени се наблюдават след 3-4 процедура и се изразяват в изглаждане на фините бръчици, подмладяване на кожата, повишаване на нейния тонус и еластичност, стесняване на порите, подобряване на цвета и изравняване на тена на лицето, отстраняване на кожните дефекти и намаляване на сухотата на кожата. Проявява се така нареченият „лифтинг ефект”, лицето придобива еднороден здрав цвят, кожата става по-мека и по-нежна. Продължителността на една процедура е приблизително 15-30 минути без да се изисква време за възстановяване.

Провеждането на фотоподмладяване е противопоказно при бременност, онкологични заболявания, заболявания на кръвта, свързани с нарушено кръвосъсирване, фотодерматози и слънчев тен.

Фотоподмладяването може да се прилага като самостоятелна процедура (корекция на възрастови изменения: бръчици, понижен тонус, пигментация) и в комбинация с други козметични процедури. Подходяща е както за жените, така и за мъжете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top