×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Децата, родени от септември до ноември, имат по-големи шансове да станат дълголетници, смятат учени от университета в Чикаго.

Изследователите са анализирали и обобщили данни за повече от 1500 души, които са починали на преклонна възраст и са били родени в периода 1880 – 1895 г. В проучването са отчетени такива фактори като генетика, влияние на околната среда, продължителност на живота на роднини, социално-икономическия статус. В резултат специалистите установили, че хората, които са живели най-дълго, са били родени именно през трите месеца на есента.

Учените обясняват този феноменален извод преди всичко с факта, че основната причина за непродължителния живот са сезонните инфекции. Най-опасни за бебета са вирусните и инфекциозните заболявания през лятото. Последствията от тях могат да оказват влияние на организма през целия живот на човека. Друга сериозна причина за скъсяването на живота, според учените е, че върху новородените оказват голямо влияние недостигът на витамини през зимата или хормоналните промени по време на бременността на майката.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.