×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Червените боровинки помагат на сърцетоВисокото кръвно налягане, високият холестерол са едни от най-сериозните проблеми на съвременното общество. Все пак обаче има решение за тях. Американски учени са установили, че богатите на полифеноли червени боровинки могат да облекчат работата на сърдечния мускул и да намалят риска от сериозни сърдечно-съдови заболявания. Червената боровинка е изключително богата на полифеноли и е силен антиоксидант. Това я прави едно от най-добрите природни средства за борба с инфаркта и инсулта. Според изследователите хората, които приемат червени боровинки в продължение на поне 6 месеца са предпазени от опасни, дори смъртоносни болести на сърцето.
Червената боровинка е най-известена със способността си да се бори инфекции на пикочните пътища. У нас тя е изключително популярна и често хората прибягват до нейните лечебни свойства. През 2004 г. Франция стана първата страна, която одобри използването на тази билка за борба с някои бактерии като например E.coli на пикочните пътища.
Вече има и проучвания, които показват, че богати екстракти от боровинки могат да спрат развитието и разпространението на различни видове рак.

Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1 000 mg

Ситринол, 150 mg

Живовляк (семе), 610 mg

Куркума, 500mg

Гарлицин, 350 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Алое вера (лист), 550 mg

Смирна (смола), 550 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

GTF хром, 200 mcg

Инозитол, 500 mg (Витамин В8)

Маслина (лист), 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.