×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Червеното месо убиваОбичате да похапвате пържола и  не се отказвате от бекона и салама... Помислете добре следващия път, когато посегнете към тях. Хората, които ядат повече червено месо са изложени на по-голям риск от сърдечно-съдови проблеми и рак. В това са убедени  учени от Университета в Харвард (САЩ). Опасността драстично намалява, ако замените пържолите за вечеря с пиле или риба.
В продължение на 28 години д-р Йо Пан и екипът му изследвали 37 698 мъже и 83 644 жени. Всеки месец доброволците попълвали подробни въпросници за начина си на живот и хранене. Те били подлагани и на щателни кръвни и други тестове. В края на изследването били отбелязани 23 926 смъртни случая, като 5 910 от тях в следствие на сърдечни проблеми, а 9 464– от рак.
"Открихме, че високата консумация на месо значително повишава риска от сърдечни проблеми и ракови заболявания. Смъртността при хората, които предпочитат да се хранят по този начин е много висока. Алтернатива на червеното месо са рибата, птиците, ядките, пълнозърнестите храни. Хората, които ги включват редовно в диетата си, много по-рядко страдат от сърдечни проблеми”, се казва в доклада на учените.
Те доказали, че червеното месо повишава опасността за живота на човек с между 13 и 20%. Най-вредно се оказало преработеното месо. „Рискът от инфаркт или инсулт може да намали с 14% процента, ако ядете повече пълнозърнести продукти или с 19%, ако ежедневно включвате плодове и зеленчуци”, съветват още учените.

Ревита Ви препоръчва

Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система

Куркума и мащерка 235 mg, понижава холестерола

Канела, 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.