×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подаграта е вид артрит. Причинява се от натрупването на кристали на пикочната киселина в ставите. Болезнена болест, която обикновено засяга само една става – най-често палеца на крака. Кристалите в ставата причиняват силна болка при движение. Възпалението на тъканите около ставата се изразяват в подуване на кожата и болезненост и при най-малкия допир.

Защо черешите са толкова важни при лечението на подагра? Първо, заради кверцетина (Quercetin). Кверцетин е биофлавоноид – мощен антиоксидант, един от най-важните регулатори на хистамин в организма. Той е най-големият враг на алергиите. Но най-важното му свойство, от гледна точка на болните от подагра, е неговата способност да ускорява отделянето на пикочната киселина чрез урината. Той намалява активността на ензимите ксантин оксидаза и ксантин дехидрогеназа. И двата ензима участват в синтеза на пикочна киселина - основните „заподозрени“ за болестта. Може да си набавите кверцетин от сладката череша или вишна, или да я приемате под формата на добавка. Но не го правете, ако взимате антибиотици! Може да предизвикате усложнения.

Антоцианини (Anthocyanins)
Антоцианините също са флавоноиди. На тях се дължи тъмният цвят в черешите. Тези вещества се срещат в изобилие във вкусните плодове. 20 череши осигуряват 25 мг антоцианини, които ще ви помогнат да намалите дейността на ензимите, причинители на възпаление на тъканите. По този начин черешите ще въздействат и като болкоуспокояващо – ще намалят болката, ако изпитвате такава, или ще ви пазят от нея. Антоцианините предпазват и артериалните стени от натрупване на плака, която е една от водещите причини за сърдечни заболявания. Последните проучвания показват, че антоцианините вършат чудесна работа и предпазват артериите по-успешно от витамините С и Е.

Между 80 и 300 мг антоцианини се съдържат в тъмните череши.

Витамин С
Витамин С е суперзвездата сред витамините и има защо. Освен множеството полезни свойства и въздействия върху човешкия организъм, той ще ви помогне и да се оттървете от подаграта. Витамин С е основият ви съюзник в борбата с болестта. Черешите съдържат 7 мг витамин С на порция.

Фибри
Друга добра причина да използвате черешите при лечението на подагра е съдържанието им на полезните фибри. Фибрите ще ви помогнат да свалите излишните килограми, които са една от причината да страдате от подагра. Средно в порция череши се съдържат 2 г фибри. Това е далеч от препоръчителната дневна доза (24 г), но е едно добро начало.

Когато става дума за череши и подагра, независимо дали ще използвате вишни, тъмни или по-сладки череши за лечение на подагра, те ще превърнат в злато, защото ще облекчат симптомите на тази болезнена форма на артрит и ще имат общо оздравително въздействие върху целия организъм.

Най-ефективно е лечението на подагра с екстракт от череша, под формата на капсули. Екстракът от череша ще поддържа нивата на пикочната киселина в нормални граници, ще балансира pH в организма – те са от изключително значение за здравината на ставите. Капсулите са по-ефективни от сока от череша заради по-високата си концентрация. Една капсула от 500 мг съдържат натурален екстракт от череша в концентрация 10:1. Осигурява всички ценни антиоксидантни свойства на черешата, доказано ефективни при лечението на подагра, без да прибавяте и една излишна калория. Това е важно, защото болните от подагра спазват диета, която е основна част от лечението. Само за сравнение: една капсула съдържа ½ г. захар срещу над 20 г. в повечето сокове.

Капсулите с екстракт от череша, които предлага американската фирма Enzymatic, съдържат:

Въглехидрати: <1 г в 1 капсула, <1%* от препоръчителната дневна доза
Плодов екстракт от сладка череша (Prunus avium) 10:1 - 1 г в 1 капсула
Желатин и магнезиев стеарат.

Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени аромати, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар, пшеница, мая.

 

Съдържа изцяло натурални съставки.


Опаковка: 90 капсули
Дозировка: По 2 капсули 3 пъти на ден.
Производител: Enzymatic Therapy Inc., USA
Странични ефекти: Няма наблюдавани
*Базирано на дневен прием от 2000 калории.

Ревита ви препоръчва:

Екстракт от череша

Коментари (3)

    • Мариана
    • 2011-12-29 21:11:36
    Здравейте, аз от скоро имам такъв проблем и бих желала да ползвам екстрата,затова кога и как мога да си поръчам и на каква цена?
    • Ревита
    • 2011-12-30 09:14:17
    Здравейте, Може да го закупите онлайн от нашия сайт ето тук След Нова Година ще имаме Екстракт от череша в наличност. В момента количеството е изчерпано. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • АНГЕЛ ПАВЛОВ
    • 2016-06-05 17:40:58
    Искам да получа екстрат от череши на адрес Гр.София,ул."Галичица"37, офис5

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.